Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za cijepljenje do 2023.
Povratak na članak

EU potpisao novi ugovor o nabavi čak 1,8 milijardi doza cjepiva Pfizer/BioNTecha

Naša neslužbena računica pokazuje da je u sklopu ovog ugovora o zajedničkoj nabavi 1,8 milijardi doza cjepiva Pfizer/BioNTecha Hrvatska rezervirala najmanje 16,5 milijuna doza. Možda i više, ako se dijeli i dio koji je propustila rezervirati Mađarska

Komentari 8

MK
mksdk
14:15 20.05.2021.

Idemo se malo podsjetiti o onome što se nazivalo "teorijom zavjere", da će cjepljenje biti kontinuiran proces. Sjeća li se netko od vas ljevičara što ste pisali prije samo pola godine?

VL
MA
Magistrica
14:10 20.05.2021.

I onda kazu da se od cjepiva ne zaradjuje....bolesno!!!

VL
Avatar zpAgram
zpAgram
14:35 20.05.2021.

16,5 milijuna doza??? Koliko stanovnika ima Hrvatska?

VL
SI
sisavac
14:37 20.05.2021.

i eto ti 60 mlrd eura prihoda, troškove istraživanja su ti države već platile, iskoristio si povlastice i porezne olakšice za proširenje proizvodnih kapaciteta, i sad lova navire na sve strane. ajd pokažite jednu firmu koja godišnje poveća prihode za 60 mlrd eura samo od jedne grupe država... 1.8 mlrd doza puta 30-ak eura skupa sa troškovima dostave, čuvanja, iglice... ajoj, ja nikako da pogodim na lotu, a ovima sjekira pala u tvornicu meda. što je najžalosnije, sprema nam se godišnje procjepljivanje, kao neka obveza, a i dalje će nas tjerati hodati pod maskama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.