Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada o migrantskom valu
Povratak na članak

EU nema rješenje za migrante

Vlada prati kretanja migranata u bližoj i daljoj okolini i spremna je reagirati, poručuje potpredsjednik Krstičević

Komentari 3

Avatar FrancJunior
FrancJunior
07:43 27.10.2016.

Svi puno pricate, a nista ne radite!

VL
SO
Somelier
08:11 27.10.2016.

Već mjesecima govorim kako zadnjega psi grizu. Mi smo EU bez obzira što nismo u Schengenu. Međutim Sloveniju Mađarsku i Austriju to ne interesira i oni se grade sa žićanom ogradom. Mi ne mi smo "humanisti" na svoju štetu. Imigranti će stiči u Hrvatsku pošto je EU jer znaju da će kad tad krenuti dalje ako ne prije dok ne opustoše Hrvatsku. Za to Hrvatska mora biti spremna i pod hitno donijeti zakon da vojska može svakoga trenutka na granice više kao psihološki faktor a ne kako neki pokušavaju prikazati da pucaju po ljudima. Još bi bolje bilo postaviti žićane ograde po zelenim granicama kao susjedi zbog bolje kontrole ulaska imigranata. Tko nema valjane i prave dokumente niti slučajno puštati u zemlju. Zato postoje ti glavi granični prelazi da se uvodi kontrola. Budu li o tome i dalje odlučivali Ostojić i Orepić i njih se pitalo za savjete onda zbogom pameti. Zato generale Krstićeviću podnesite zahtjev u saboru da se izglasa zakon o sudjelovanju vojske u čuvanju Hrvatskih granica dok je još vrijema. Pa nisu naši susjedi baš gluplji od nas.

VL
Avatar Frano1
Frano1
10:10 27.10.2016.

Dok se drugi ograđuju ili su već postavili žicu na granicu, vi pametujete.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.