Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Guenther Oettinger:
Povratak na članak

'EU može dati 6 milijardi eura za migrantske centre u Africi'

Komentari 3

KA
KaraMarko
23:37 25.06.2018.

Umjesto da ta EU podize i onako bjedan standard vise od pola EU oni hoce da daju 6 milijardi teroristima u Libiji i ostalim ekipama na sjeveru Afrike. Bravo... a zasto je Gadafi ubijen? Eto vam sad...placajte!

VL
VI
virtual1
07:27 26.06.2018.

jeftinija bi bila dva razarača da potope 20 brodica i nitko više nebi ni prelazio

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:55 26.06.2018.

nekako se jako lukavo i dobro skriva istina radi čega je tolka navala izbjeglica na europu. sad se treba vratiti unatrag 15 godina, pa pojasniti radi čega su zapadne države prestale financijski i materijalno pomagati sirotinjske afričke države, iz kojih baš i dolazi većina ove sirotinje. bili su razni programi un-a i skupine država pomoći afrikancima, kupovalo se sjeme, traktori, oprema za navodnjavanje... pa se onda to ukinulo, jer je zapad najednom bio prepun ostataka hrane koju je bilo šteta bacati. pa su tako se kupovali traktori u srbiji (rakovica, npr.), kosilice, plugovi, kombajni, oprema za navodnjavanje, i slala dolje. i nekako se ublažavalo posljedice višegodišnjih suša. ali onda se krenulo u borbu protiv terorizma. i gle čuda, prve žrtve su bile sirotinjske afričke države, u kojima pak je baš onda zabilježen porast regruta terorista... pa se priča širila, došlo je i do arapskog proljeća, ali je mraz bio očito prejaki, pa nema plodova, dok su neke zemlje bile pošteđene događanja naroda, jer su važne za zapad, tipa saudijaca. eu neće dati 6 mlrd za centre, to je brojka kojom se trguje. kao što su obećali 30 mlrd dolara za obnovu afganistana, a prikupili manje od 10 %.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.