Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORAZUM
Povratak na članak

EU i SAD nastavili pregovore o TTIP-u

Sve je više sumnji da će napori za stvaranjem najveće svjetske gospodarske zone uroditi plodom

Komentari 6

Avatar samo Istina
samo Istina
21:57 03.10.2016.

Neka propadne!

VL
DU
Deleted user
10:09 04.10.2016.

To uopće nije sporazum nego dekret Europi.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:18 07.10.2016.

ja ću nakon potpisivanja i rafiticiranja (ako ga uopće i bude trebalo) odmah tužiti državu jer svojim zakonima meni otežava poslovanje. recimo, ja moram plaćati poreze, a moji konkurenti iz arapskog svijeta ne. ili, turčin radnika plati 200 dolara, a a ja bih našeg morao plaćati 450 eura! ej, pa gdje je tu konkurentnost i uopće moja poslovna budućnost?! ja želim poslovati bez poreza i ikakvih zaštita mojih protivnika.... i naravno, uvijek imati pomoć države uz sve to! :)

VL
DU
Deleted user
15:57 06.10.2016.

Evo kako se EU mora gu_iti Americi. USA i dalje vrsi pritisak iako velika vecina to ne podrzava...

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:36 06.10.2016.

sporazum će se sklopiti. niti jedan političar u europi nije odolio američkom pritisku. nakon tog potpisa, i sami ćete moći tužiti državu da je svojim zakonima vama, 'investitoru', umanjila vašu očekivanu dobit. znači, promjena visine komunalnog doprinosa ili naknade će će biti dovoljan razlog da ih date na sud, jer to direktno utječe na vaš profit, jer ćete morati uzeti dio prihoda kako bi namirili državu, grad, općinu. ne kužite da je ovaj sporazum u biti direktno u našu korist usmjeren. zašto gledate velike korporacije, gledajte prvo sebe. osnujte sad firmu, stavite si velike apetite ispred svega, i za sve državu okrivite i masno si naplatite.

VL
PR
Prekobrda
21:18 09.10.2016.

SAD je najvece zlo u povijesti ljudskog roda. SAmo nekoliko povijesnih cinjeica: Nasinlo su mijenjali rezime u vise od 160 drzava svijeta, u cijeloj svjoj povijesti (od 04.07.1776.) imaju period od samo 12 godina mira cijelo ostalo vrijeme ratuju timeme da su ponekada vodili istovremeno vise od 3 rata na razlicitim stranam svijeta. U doba kolonizacije na nekim lokacijama su pobili vise od 75% domorodackih indijanaca. Jedno od nacina ubijanja je bio da su im dijelili pokrivace zarazene velikim boginjama i kolerom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.