Povratak na članak

EU dogovorio plan spasa za Irsku

Irci moraju u 2011. proračun srezati za pet, a do 2014. za još 15 milijarda eura
Objava 28. studenoga 2010. 2 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 6
 • -obrisani-:

  Hrvatska će također sudjelovati u spašavanju Irskog gospodarstva Hebrang

  10:33 29. 11. 2010.
 • Ugo Kajvez:

  Kaj bu EU se dogovorio kad im na red dođe Španjolska ? ............ hahahahah .......... To će biti kako je bilo rečeno u jednom stranom članku, ............. \"Kao izvlačenje slona iz septičke jame sa osmijelom\" ........................ . GOOD F**KING LUCK ... prikaži još!K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10:44 29. 11. 2010.
 • Ugo Kajvez:

  Što prije ljudi shvate da je ovakva EU PROPALI elitistički koncept tim će svima nama biti bolje ....... EU je trebala ostati SAMO na razini GOSPODARSKE zajednice ........ kao što je bila ranije definirana kao \"Europska GOSPODARSKA zajednica\" (bez nametanja ... prikaži još! politike bilo koje vrste) .....točka.

  10:55 29. 11. 2010.
 • -obrisani-:

  Ovi Irci su sve pokrali, pa dobro gdje je sad taj Milanović da to malo prokomentira?

  19:19 29. 11. 2010.
 • -obrisani-:

  Gadafi: Ako EU nastavi da diktira, Afrika ima drugi izbor Politika - Pre 24 minuta TRIPOLI - Libijski lider Moamer Gadafi upozorio je Evropsku uniju da će se afričke zemlje okrenuti drugim trgovinskim partnerima ako EU nastavi da im diktira ... prikaži još!a kako treba da se razvijaju. Gadafijevo upozorenje, upućeno na samitu EU i Afrike, odražava i mišljenje nekih drugih afričkih lidera, koji kažu da Evropa pokušava da ih natera da otvore granice za trgovinu, ali im ne daje dovoljno u zamenu za to, naveo je Rojters. \"Mi smo izabrali da sarađujemo sa braćom u EU, ali ako ta saradnja propadne, Afrika ima izbor. Ona može sarađivati sa bilo kojim drugim međunarodnim blokom poput Latinske Amerike, Kine, Indije ili Rusije\", rekao je Gadafi, navodi Rojters. Iz jednog internog dokumenta Afričke unije, čija je sadržina ovog meseca procurila u javnost, moglo se videli da vlade nekih afričkih zemalja smatraju da su trgovinski sporazumi koje nudi EU jednostrani. One misle da EU traži od afričkih zemalja da liberalizuje privrede, kako bi bile u skladu sa pravilima Svetske trgovinske organizacije (STO), ali da im ne pomaže dovoljno da razviju svoje privrede. \"Mi nemamo nikakve koristi od STO i tražimo njeno ukidanje. Njen jedini interes je otvaranje naših granica za industrijske proizvode i gušenje nacionalnih industrija u zemljama Trećeg sveta. Zato apelujem na sve da se ne učlanjuju u STO\", kazao je Gadafi. On je kritikovao i običaj EU da povezuje ekonomsku pomoć afričkim zemljama sa poštovanjem ljudskih prava i demokratijom. \"Mi nismo zainteresovani za političku moć. Mi želimo privredni razvoj. Šta je značenje ljudskih prava? Šta znači demokratija?\", rekao je libijski lider.

  19:25 29. 11. 2010.
 • Ugo Kajvez:

  29.11.2010. u 19:25h bubitoma . Vidi se što je EU napravila od RH .............

  02:00 01. 12. 2010.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.