Povratak na članak

EU dobiva centar znanja za borbu protiv ekstremizma

Europska komisija danas predstavlja mjere u borbi protiv terorizma
Objava 15. siječnja 2014. 435 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 4
 • Maja28:

  Ekstremizam se maskirao u liberalizam i kaže: Ja sam gospodin Bog tvoj i nemaj drugih bogova osim mene. I nema veze što se ni ja ne držim tim mojih božanskih riječi, ali ako ih se drugi ne drže onda su ... prikaži još! (dalje se navodi sve po spisku..) Lijevi su divni, desni su glupavi. Postoje dvije boje - crna i bijela.

  14:47 18. 1. 2014.
 • Avatar MDubović
  MDubović:

  Maja28 U potpunosti podržavam Vaš komentar. - Borba protiv ekstremizma! - oni vele, a ne definiraju što je to pravi ekstremizam današnjice. Današnji ekstremizam je bankarsko lihvarenje i kamatarenje, ogromni porezi na sve i svašta, korporatizam, tortura "velikih" nad "malima", ... prikaži još!", medijska cenzura, militantna neoliberalna eksploatacija tuđih prirodnih bogatstava. E, to je istinski ekstremizam.

  10:46 01. 2. 2014.
 • xaron:

  Ova sa slike će sigurno riješiti probleme extremizma u svijetu. Sa ovom fasciklom punom papira ispod ruke ima da ih sve istrijebi.

  19:10 18. 1. 2014.
 • kafka:

  Ekstremizam je i lijevi kao i desni. Ekstremizam je i konzervativni kao i liberalni. Ekstremizam rađa ekstremizam. Lijevi rađa desni, a liberalni rađa konzervativni i suprotno. Svjedoci smo nedavno bili porasta liberalnog ekstremizma koji ugrožava osnovna prava konzervativnog dijela građana. ... prikaži još!građana. O tome se slabo govori. štoviše dobiva podršku medija i vlasti. Da bude jasno osuđujem i desni ekstremizam, ali njega se tradicionalno osuđuje te sam htio naglasiti slabo uočljiv ekstremizam koji se rapidno širi. Osoba je ignorirana, napada i diskriminirana ako izrazi slobodno neki svoj konzervativni stav (Blanka Vlašić). Ne smiješ imate svoj stav drugačiji od javnog novo iberalnog stava i 'novih vrijednosti'. I to je ekstremizam!

  11:47 15. 1. 2014.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.