Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika britanija
Povratak na članak

EU Britancima oštro poručila: Shvatite već, ne znači ne!

“Rekli smo ne ljetos, rekli smo ne u studenom, rekli smo ne u prosincu, i opet ćemo reći ne. Nema novih pregovora o već ispregovaRANOM SPORAZUMU”

Komentari 10

Avatar TheJack
TheJack
12:35 31.01.2019.

Ha, ha, ha ... malo hoce, malo nece ..... uobrazeni britosi.

VL
JA
jabuka0409
14:38 31.01.2019.

ja ovo vidim malo drugačije . pazite se kada uzimate sredstva iv eu ,povoljna ili bespovratna.nema toga ni u stare babe.vezan si gore nego u banci..

VL
AA
aabbcc
22:37 31.01.2019.

Nema novih pregovora !____ Pregovori su zavrseni kada obadvije strane prihvate i koga ovdje pravite budalama o nekakvim Novim pregovorima ?

VL
Avatar superhik74
superhik74
21:47 31.01.2019.

Sve je to jedan igrokaz globalista za raju, prije raspada I jedne I druge imperije. Ode Britanski imperij a odmah za njim i Euro imperij.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:30 31.01.2019.

britanci su sila, i to se vidi u ovim pregovorima. izlazak iz unije će prve dvije godine za njih biti gubitak, ali dok se oni oporave i riješe nekih problema, u samoj eu će se pojaviti zemlje koje će početi pomišljati na izlazak. eu sad radi isto ono što je radila i srbija kad smo mi htjeli van iz juge, samo što oružje nije na stolu. eu radi isto kao što bi i bude radila svaka zemlja u kojoj dolazi do težnji za secesijom jednog dijela, bila ona španjolska, francuska ili belgija. morate shvatiti da eu politička elita smatra uniju svojim djetetom i cjelinom i svako slabljenje i smanjivanje unije želi spriječiti. unija bez britanije nije baš unija ko prije. slabija je. suradnja u ekonomiji i obrani, sve ostalo je britansko. uspjeli su, samo to vi ne možete shvatiti. protiv brexita je bio samo london, koji je ionak zaseban distrikt u britaniji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.