Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI PARLAMENT
Povratak na članak

”EU, a ne Mađarska, nalikuje Sovjetskom savezu”

Bez isprike, EP-ova služba za tisak zamijenila je u četvrtak tekst na EP-voj internetskoj stranici novim, iz kojega je očito da Farage Sovjetskim savezom nije opisao Mađarsku, nego EU

Komentari 5

JA
jaruzelskia
19:35 22.01.2011.

Michael Farage je idiot/ekstrmist i to znaju svi u EU i Britaniji, ali izgleda ne i u Hrvatskoj...

VL
JA
jankoprekobrda
16:07 20.01.2011.

Uporedba bi mogal biti i sa nacistickom Njemackom i Sadamovim Iraqom, i Pinoceovim Cileom i Burmom, i ostalim diktatorskim rezimima.

VL
XA
xaron
19:11 20.01.2011.

Britanski zastupnik Nigel Farage usporedio je EU sa Sovjetskim savezom. ............................................. Odlicno poredjenje.

VL
IM
Ivica_M
02:16 21.01.2011.

EU jest novi Sovjetski Savez, samo su ulogu komesara preuzeli bankari. Slobode tiska i izražavanja ima sve manje i manje, a sve se guši pod izgovorom \"političke korektnosti.\" Multikulturalizam je nova dogma, zamjena za marksizam, koja će uništiti EU.

VL
Avatar Chicha
Chicha
18:53 21.01.2011.

Madjarski zakon je fenomenalan i trebali ga svi primenjivati iz jednog razloga. Globalisticka Elita kontrolise sve glavne medije preko svojih korporacija i u njihovo smece niko ne sme da sumnja. Banalan primer su audio kasete Bin Ladena za koga niko ne zna gde je niti da li je uopste ziv. Neproverena informacija se preuzima, siri i truje ostatak sveta kako bi se rat protiv terorizma nastavio i opravdao vojne budzete zemalja koje sudeluju u tom perpetualnom ratu. AP, Reuters, CNN, FOX i ostali propagandisti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.