Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s pjesmom "Nalepše senje"

Etno duo Goga & Željko pobjednici Međimurskog festivala

MEF
MEF
28.11.2021.
u 12:52

Najbolji debitant je Kristina Gita Kavran koja je izvela skladbu "Ne budi me iz snova", nagrada za najbolji tekst pripala je Željku Krznariću za pjesmu "Pada kiša na Međimurje".

Etno duo Goga &  Željko osvojili su Grand prix na Međimurskom festivalu (MEF) s pjesmom "Nalepše senje".

Najbolji debitant je Kristina Gita Kavran koja je izvela skladbu "Ne budi me iz snova", nagrada za najbolji tekst pripala je Željku Krznariću za pjesmu "Pada kiša na Međimurje". Za najbolji etno izričaj nagrađen je Branimir Čulinović za "Međimurje naše", nagrada za najbolju interpretaciju otišla je Ivi Matijević za skladbu "To što žele tvoje ruke", za najbolji aranžman Toniju Eteroviću za pjesmu "Pada kiša na Međimurje", a taj je glazbenik osvojio i nagradu za najbolju glazbu na "Najlepše senje". Festival u dvorani Srednje škole Čakovec vodili su Mateja Gošćej i Nikola Kristić.

Uoči festivalske večeri izašao je i kompilacijski CD u izdanju Croatia Recordsa. Iduće godine održat će se jubilarni 20. festival

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije