Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trol se sam obrisao

Kakvo spuštanje! Estonski predsjednik jednom porukom posramio provokatora na Twitteru

Toomas Hendrik Ilves
Foto: president.ee
1/2
30.07.2016.
u 09:00

Pogledajte kako je internet dobrio svog novog omiljenog političara

Društvene grupe po internetu dobile su svog novog omiljenog predsjednika, javlja Metro. Njihov novi favorit je predsjednik Estonije Toomas Hendrik Ilves koji se preko Twittera dohvatio s internetskim provokatorom. 

Trol zvan Trump Gabbard 2016 tweetao je Ilvesu: "Your the President of Estonia – why in heck are you tweeting in English? Use your own language MATE!’Ili u slobodnom prijevodu: Tvoj je predsjednik Estonije - zašto onda tweetaš na engleskom? Koristi se svojim jezikom LEGA!

Estonski predsjednik je munjevito odgovorio trolu: ‘”You’re” a ne “your” ("ti si" a ne "tvoj"). Estonci znaju engleski, drugi uglavnom ne znaju estonski.

A kako bi mu dodatno zagorčao život, poruku je začinio latinskom izrekom "Quod erat demonstrandum" koja se koristi u izniošenju matematičkih dokaza i filozofskim raspravama, a prevodi se kao "što je trebalo dokazati".

Trol je na to ekspresno zagasio svoj račun na Twitteru i Trump Gabbard 2016 više ne postoji u virtualnoj stvarnosti.

>> Toomas Hendrik Ilves: Podržavamo ulazak Hrvatske u schengensku zonu

Komentara 20

MO
moroder
11:37 30.07.2016.

Ma nije moguće... To se stvarno dogodilo?

JO
Jole1958
09:52 30.07.2016.

Napravio je grešku prilikom brzog tipkanja, često se događa, ali mu je dobro rekao. "Quod erat demonstrandum" tu nema smisla.

LU
lukborn
11:52 30.07.2016.

strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije