Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dilerice

Esteru N. (62) u biznis uvukla susjeda:"Istina je, dvije godine iza kuće uzgajam travu"

02.02.2015., Zapresic, Senkovec - Kuca na adresi Brdovecki put 38, koja je navodno sluzila kao laboratorij za uzgoj sadnica marihuane
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
03.02.2015.
u 22:20

Estera N. (62) uspjela je tri puta obrati konoplju prije nego što joj je policija zaplijenila marihuanu koju je skrivala u kući

– Istina je, već dvije godine uzgajam marihuanu iza kuće – kazala je Estera N. (62) pred sucem istrage zagrebačkog Županijskog suda, kamo je dovedena zbog sumnje da je uzgajala marihuanu u dvorištu kuće u Gornjem Laduču kod Zaprešića.

Kućice u brdu

Iako nije pokušala opovrgnuti umiješanost u ilegalni biznis, zbog opasnosti od ponavljanja djela završila je u istražnom pritvoru. U posao ju je navodno upetljala Andrea C. (60) iz Šenkovca koja je pod lupom istražitelja jer je svoju kuću pretvorila u laboratorij za uzgoj marihuane i ulja hašiša. Estera N. brinula se o sadnicama marihuane, sušila travu i usitnjavala je, dok je gotov proizvod za nju prodavala Andrea C. koja joj je sadnice i prodala. U malenom zaselku iza Zaprešića dvije su plantaže bile daleko od pogleda javnosti. Do kuća i dvorišta, koji su ovih dana bili poprišta policijskog očevida, vodi dugačka ulica koja se sve više penje uzbrdo, okružena vikendicama i nastanjena pretežno starijim stanovništvom. Oni ne kriju iznenađenje zbog uhićenja.

Iznenađeni susjedi

– Znam da je tu ulicu niže uhićen bračni par, ali nisam imala pojma da toga ima i u mojoj ulici – s kućnog praga u Brdovečkoj ulici odgovara nam starija gospođa.

Prva susjeda uhićene Estere N. pred novinarima pak zatvara vrata.

– Ništa ja ne znam, zašto ste uopće došli – štura je susjeda čiji prozori gledaju na dvorište Estere N. Na pitanje poznaje li dotičnu gospođu susjeda sliježe ramenima i samo kratko odgovara da je uhićena imala "svoje ljude od povjerenja". Kako doznajemo, istražitelji su je otkrili uoči četvrte berbe marihuane. U malenoj crvenoj kućici policija je u petak pronašla preostalih 235 grama marihuane i 78 stabljiki konoplje.

>> Travu iz Šenkovca dilala (60) s partnericom (62)

>> Pronašli 27 kg marihuane i 2 kg heroina u spremniku auto plina

Komentara 7

OB
ObrenM
01:02 04.02.2015.

Sto nam novinar porucuje-da je nezrela tinejdjerka u 62 godini bila zavedena od zle susjede.Nikako ne shvacam zasto se ne objavljuju podatci o ovakovom"cvijecu"zla.Moguce,da bi objava njezinih generalija utjecala na psihicki razvoj nevine maloljtnice.

Avatar mrado88
mrado88
09:20 04.02.2015.

pa zar ministar Maras ne propagira malo poduzetništvo. ...bakice su ga krivo shvatile.....

BA
bajo2
22:40 03.02.2015.

gospodjo kakvo je vase misljenje ,kakva je bila prosla godina za travu.sta biste preporucili onima koji se misle baviti tim poslom,koji su eventualni problemi?ahahahahha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije