Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na otoku Suwanose

Erumpirao vulkan u Japanu: Objavljeno upozorenje za stanovništvo

vulkan ilustracija
Pixabay/Ilustracija
13.01.2024.
u 18:42

Japanska meteorološka agencija upozorila je na mogućnost da veliko kamenje bude bačeno u zrak u krugu od oko 2 kilometra od kratera

Vulkan na jugozapadnom japanskom otoku erumpirao je rano u nedjelju, objavila je Japanska meteorološka agencija. Erupcija se dogodila u 00:22 ujutro na planini Otake na otoku Suwanose. Trenutno nema informacija o ozlijeđenima, prenosi Kyodo News

Nakon erupcije, meteorološka agencija podigla je razinu upozorenja na vulkansku aktivnost na tri, što znači da se ljudi ne bi trebali približavati krateru.

Agencija je upozorila na mogućnost da veliko kamenje bude bačeno u zrak u krugu od oko 2 kilometra od kratera. 

VEZANI ČLANCI 

 VIDEO Posljedice strašnog potresa u Japanu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
18:50 13.01.2024.

Oće i Godzila uskoro?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije