Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijeti SAD-u
Povratak na članak

Erdogan prijeti da će slomiti 'terorističku vojsku' na sjeveru Sirije

- Što može biti meta te terorističke vojske nego Turska?

Komentari 11

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:54 16.01.2018.

Jadni Kurdi, nakon svega opet po lampi, ni krivi ni dužni, ajmo malo o zapovjednoj odgovornosti, mislim ono o ratnom pravu i te skojevske fore, nedo vas bog nikome.

VL
KO
kordunmoj75
07:42 16.01.2018.

najveci okuparor nemoze prozvakati nikako da je izgzbijo 50 tisuca terorista,i nekoliko milijardi eura vrjednih ratni naoruzanja,pa sada zele oformirati teroristicku vojsku za "obranu Sirije",nebu islo,sljede posledice,jer vise se niko nikog ne boji.

VL
PO
pointmaker
21:44 15.01.2018.

prvo ga pro američki oficiri pokušaju srušiti onda sad ovo....naljutiti će ga. pokušavaju iz turske napraviti siriju.

VL
Avatar ivek
ivek
07:03 16.01.2018.

triba doc do mira, maknut asada bastara esbula iz libanona

VL
ST
Stipan
17:13 15.01.2018.

Ovaj diktator nije zaslužio da ga se stavlja u hrvatske medije . Na kraju će on sam popušiti .

VL
ZA
Zapadnjak
19:30 15.01.2018.

clanak je malo neprecizan - ypg sudjeluje u sdf-u vec duze vrijeme, erdogan je poludio danas jer sdf osniva nekakav "border security force" koji bi se trebao, izmedu ostalog, i braniti od agresije turske i onih koje turska podupire na sjeveru sirije (usput, ovakav razvoj je samo jos jedan dokaz u prilog da ameri s muslimanskom bracom koja je ugusila sve ostale pobunjenike nema veze s idlibom sto sam prije otprilike tjedan dana nekom objasnjavao). treba napomenuti da sdf djeluje na ovakav nacin jer je turska prekjucer pocela ofenzivu na kurdski teritorij na krajnjem sjeverozapadu sirije (eufratovim stitom je turska sprijecila da se taj teritorij i ono sto danas kontrolira sdf spoje, to je bila poanta te operacije, zato se i nisu ukljucili u bitku za alep)... u svakom smislu, s pozicije trenutne turske politike erdoganovo stajaliste je razumljivo, a turska vojska je vjerojatno jaca od sdf-a i erdogan krece u ovakav riskantan potez jer pretpostavlja da SAD (cija vlada ima puno problema doma) nece svojim ljudima braniti sdf...

VL
DU
Deleted user
19:39 15.01.2018.

Donedavno je prodavo kikiriki Istanbulu a sada prijeti svima i glumi velikog diktatora.Opet ce on prodavati kikiriki ali ne vise u Istanbulu vec u Berlinu kada dobije AZIL

VL
JO
jovanovic
19:08 15.01.2018.

kurdi jedini i pravi istinski ratnici u siriji sve ostalo visa sila....

VL
DU
Deleted user
18:11 15.01.2018.

Kurdi su od Amerikanaca dobili prijenosne protuavionski projektile dobivaju u zadnje vrijeme i drugu vojnu pomoć. Erdogan će na kraju požaliti što je surađivao sa Amerikancima. Uglavnom neka se teroristi tuku nisu ni zaslužili mir jer su rat u Siriji započeli Kurdi i Turci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.