Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet Bih

Erdogan savjetuje Bošnjacima petero djece, Turcima dosta troje

Tayip Erdogan i Bakir Izetbegovic (1)
Reuters/Pixsell
16.09.2012.
u 19:40

Nitko ne smije sumnjati u cjelovitost Bosne i Hercegovine, koja što prije treba u NATO, kaže Erdogan

Svaka obitelj u BiH trebala bi imati najmanje petero djece, savjetovao je turski premijer Recep Erdogan studentima sarajevskog sveučilišta na kraju dvodnevnog posjeta BiH. – Temelj ekonomije su ljudi. Ako ima ljudi, ima i napora, kapitala, proizvodnje i potrošnje. Uspjeh je u mladoj i dinamičnoj populaciji – rekao je Erdogan, zabrinut za natalitet u BiH. U Turskoj svaka obitelj mora imati najmanje troje djece, rekao je, ali u BiH to nije dovoljno. 
Erdogan ističe i kako nitko ne smije sumnjati u cjelovitost BiH, koju bi rado što prije vidio u sastavu NATO-a.

Komentara 36

RE
@rea
23:30 16.09.2012.

A tko će ih hranit', jel Turska ?

SA
Savjest
19:51 16.09.2012.

Eto, kakvi su danas Turci! Brinu se za natalitet Bosanaca i precizno izražavaju koliko bi Bosanci (i Hercegovci) morali imati djece. No, ako je izjava dobro prenesena, turski Premijer nije se založio za to da (samo) Bošnjaci moraju imati petoro djece, pa to pokazuje da je njegova izjava dana u dobroj namjeri!

ST
strsica
23:18 16.09.2012.

Jeste...a mi da ih hranimo. Zanimljivo. Za sada taj plan radi jer Muslimani se u Europi.........razmnozavaju kao mravi....i zive skoro svi na socijali...znaci...formula radi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije