Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal u turskoj

Erdogan naredio sinu: Rješavaj se tih 30 milijuna eura!?

erdogan
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
25.02.2014.
u 10:35

Jučer objavljena snimka upitne autentičnosti prouzročila je novi skandal u Turskoj

Tursku potresa novi skandal! U ponedjeljak navečer na YouTubeu osvanule su snimke na kojima premijer Tayyip Erdogan navodno sinu govori da se čim prije treba riješiti velike količine novca. Tonski zapis koji je Erdoganova vlada danas proglasila krivotvorenom navodno je snimljen na dan kada se doznalo za istragu o mitu u vladi te privelo mnoge poslovne ljude i sinove trojice ministara, javlja Reuters.

Zapis upitne autentičnosti zabilježio je trenutak u kojem Bilal s ocem razgovara o preraspodjeli novca. Navodno mu govori da se treba riješiti još 30 milijuna eura, na što mu Erdogan uzvraća kako to mora učiniti čim prije. Reuters podsjeća da su se snimke pojavile dva dana nakon što je Erdoganova stranka AK počela kampanju za lokalne izbore koji se trebaju održati krajem ožujka. Stoga je Erdogan održao izvanredni sastanak sa zamjenikom Besirom Atalayjem, ministrom unutarnjih poslova Ekfanom Alom i šefom obavještajne službe Hakanom Fidanom.

– Oni koji su stvorili ovu prljavu zavjeru protiv premijera Republike Turske odgovarat će pred zakonom – priopćeno je poslije iz njegova ureda, a Erdogan nije propustio još jednom istaknuti kako je skandal pokušaj oporbe da ga skine s vlasti.

>>A turskom ministru nisu rekli – marš kući

Komentara 7

FR
Francika
11:55 25.02.2014.

Nije bitna lova. Bitno je ono "islamizacija". A protiv krađa i muljanja sve je manje političara cijepljeno. Kaj misliš, zakaj je maknul sve generale? Jer su štitili sekularnost. Novac, kolko sam shvatila i bankrenje baš i nije nekak pozitivno popo K'uranu. E, pa sad, ak je gornja rečenica točna,kaj će njemu tolki miliončeki,kad po onome kaj hoće sprovesti,nije moralno?

BA
balic
11:09 25.02.2014.

I ovi Turci su dobri ,prvo sinovi politicara nakradu onda se brane kako im je namjesteno...

DZ
dzukaficuka
10:46 25.02.2014.

Daj Bratu Bakiru Izetbegovicu njemu nije jos dosta jos bi krao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije