Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osramoćeni bogataš

Epstein za rezervnog izvršitelja oporuke imenovao Hrvata: 'Šokiran sam'

Jeffrey Epstein
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
21.08.2019.
u 11:10

- Nisam konzultiran u tim predmetima i nemam nikakvu namjeru izvršiti te dužnosti - poručio je Nikolić, bivši savjetnik Billa Gatesa za znanstvena pitanja

Jeffrey Epstein, američki multimilijunaš koji je počinio samoubojstvo u zatvoru, imenovao je znanstvenika i poduzetnika hrvatskih korijena za rezervnog izvršitelja svoje oporuke.

Epstein je završio u zatvoru zbog optužbi za trgovinu seksualnim robljem, teretilo ga se za seksualne odnose s više maloljetnih djevojčica, što je on nijekao. Pronađen je mrtav u ćeliji 10. kolovoza.

Sada je otkriveno da je za rezervnog izvršitelja oporuke imenovao Borisa Nikolića, imunologa rođenog u Hrvatskoj koji je doktorirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, bivšeg savjetnika Billa Gatesa za znanstvena pitanja, s kojim je 2015. osnovao tvrtku za izmjenu genoma Editas Medicine, piše Daily Mail.

Nikolić je rekao da je šokiran tom viješću.

- Nisam konzultiran u tim predmetima i nemam nikakvu namjeru izvršiti te dužnosti - poručio je Nikolić u izjavi preko glasnogovornice za Bloomberg.

Epsteinovo bogatstvo u oporuci se procjenjuje na više od 577 milijuna dolara. Kao jedinog nasljednika naveo je brata Marka, a za izvršitelje je imenovao dugogodišnjeg odvjetnika Darrena Indykea i bliskog prijatelja Richarda Kahna.

Ključne riječi

Komentara 12

SX
sudbina x
11:48 21.08.2019.

Zašto ne Anto Nobilo...?

Avatar _Funky_
_Funky_
11:36 21.08.2019.

Politika, Hollywood, tajkuni, popadija, običnom čovjeku nemože do mozga doči koje se gadosti događaju u tim međusobno povezanim krugovim,a sotonski obredi u kojima se pije dječja krv,djeca se sexualno iskorištavaju a i žrtvuju, sotonizam je nešto što masoni redovito upražnjavaju a često upavo VODEČI LJUDI SVIJETA, oni za koje kažemo da su najmoćniji. Što mislite gdje nestane tisuće i tisuće djece netragom svake godine, pa u ove svrhe a i za ilegalnu trgovinu organima, Rockefeller je imao 6 transplatacija srca, mislite da je to legalnim putem dobio? VB i kraljevina je leglo tih rabota,Amerika im daje suport što financijski što vojni a to je ujedno i odgovor zašto svijet liči na to što liči i preko ovih rabota monstruoznih u kjojima svi-sve o svima znaju dolazi do međusobne tihe ucjene preko kojih oni donose monstruozne zakone i odluke, čisto sociopatske poput bombardiranja nedužnih civila i slično. Svijet nije ni slično onako kako nam se preko medija dočarava, zapravo je stvarnost najsličnija onome što zovu "teorijama urote", ta sintagma je izmišljena kako bi se sprdalo one koj irazotkrivaju te boleštine.Epstein je previše toga znao a pošto mu se sudilo morao je biti UKLONJEN!

TE
TEUTA
12:27 21.08.2019.

Zasto ne bi: Hrvati su povjerljivi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije