Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvaranje granica
Povratak na članak

Epidemiologinja: Dolazak stranaca nas dovodi do toga da budemo još oprezniji

Svi podaci se uzimaju kako bi se oni imali za kasnije. Sve te osobe dobivaju letak s uputama tako da znaju što se od njih očekuje kada ulaze u zemlju, kazala je Đulija Malatestinić, predsjednica Stožera za zarazne bolesti Primorsko-goranske županije

Komentari 6

IM
Immanuell
21:12 16.05.2020.

Gospođa govori o budnosti........ Kad pustš strance da uđu ostaje ti samo lutrija. Nema tu nikakve više budnosti i pažnje. Imat ćemo sreće ili ne. Uglavnom, bit će puno neugodnije boraviti na moru ove godine bez obzira na manji broj stranih gostiju.

VL
DU
Deleted user
22:03 16.05.2020.

Prebrzo je ovo krenulo jer glad za novcem ne priznaje opasnost koja još nije minula !!!

VL
Avatar mrljobrljo
mrljobrljo
20:44 16.05.2020.

bravo za adz i našeg dragog i pametnog vođu.fuj

VL
Avatar Čudomix
Čudomix
23:34 16.05.2020.

Počeo je raspašoj, kao da ništa nije bilo. Pri tome ne mislim samo na otvaranje granica.

VL
BA
Barbasmora
20:49 16.05.2020.

Ma ne brinite, nece bit mnogo tih stranaca.... A sad ne xnam...jeli dobro sto su nam slovenci otvorili vrata schengena ili su to napravili da nam se osvete!? Hmmmmm....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.