Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OB PULA
Povratak na članak

Pacijent svrabom zarazio osoblje

Poduzete su sve epidemiološke mjere zaštite i prevencije prijenosa

Komentari 12

DU
Deleted user
16:20 19.09.2019.

Znam slučaj,pacijent emigrant...

VL
Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
17:44 19.09.2019.

U Puli je posebno mnogo ugrozenih Jugoslovena IDSovaca.

VL
CR
CroZrakomlatNo1
16:51 19.09.2019.

Bog zna zašto! Mora da je to kazna za grijehe komunjara i nalik....

VL
DU
Deleted user
19:11 19.09.2019.

Jesenti milu bigulicu, a kako sa svrbaom stoji puljski gazda Miletić Boki? Češe li se ondje gdje ga svrbi ili pak za svoju nevolju traži dežurnog krivca u "fašistoidnim" i "ustašoidnim" Hrvatima koji, eto, protiv modernih, progresivnih, liberalnih, inkluzivnih, tolerantnih i empatičnih "Istrijana" provode i biološki rat?

VL
SO
sohnahoakasaa
16:27 19.09.2019.

U Zagrebu u elitnim vrtićima i školama uši. Na moru uz obalu, elitni 'zimmerfrajevi' puni stjenica. Bolesti koje su nekad imale samo oni koja se ne peru i ne održavaju higijenu. Nije točno da su za njih bili 'zaduženi' siromašni jer su se ljudi na Trnju, Zgb Željezničkim koloniijama prali i u hladnoj vodi a samo deci grijali na peći. Naravno na vuglen. Kaj je to onda danas? I gle svrab u Puli? Hahaha, opet se sve aktiviralo jer kak veli admiral čelije pošumaigorama se aktiviraju pa onda i jajašca 'polažu'.

VL
ME
Mesko
05:21 20.09.2019.

Znači u " predgrađe ( predzid) kršćanstva" opet došao svrab, stjenice, uši, tuberkuloza a time i kuga kao posljedica općeg duga i stoga, tuga. Sa Istoka to dolazi, sjećate li se velikih boginja koje donijeli iz hodočašća a Kosovo početkom 70 ? Koje bolesti će sad doći na Lampeduzu iz Afrike (ljute paprike).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.