Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALARMANTNO
Povratak na članak

Epidemija svraba i ove godine: Broj oboljelih u Hrvatskoj iz godine u godinu raste

Važno je napomenuti da svrab ne može proći sam od sebe, već ga je nužno liječiti. Zaraza ima razdoblje inkubacije od dva do osam tjedana, pa je nužan veliki oprez.

Komentari 2

NE
neboiznadzagreba
12:56 21.05.2019.

Dakle, iz godine u godinu, sve smo siromašniji, deblji i svrabljiviji, iz čega bi proizašlo da je glas za HDZ i SDP glas za siromaštvo, debljinu i svrab. Uzdravlje!

VL
PM
Polde M.
11:07 23.05.2019.

Nismo siromašniji, ali je novi naraštaj roditelja očito nesposobniji i ljeniji shvatiti da higijena nije dvaput dnevno se tuširati i triput prati zube nego i higijena doma, a osobito važnost pranja rublja i posteljine na visokoj temperaturi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.