Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAILY TELEGRAPH
Povratak na članak

Epidemija svinjske gripe najblaža epidemija u posljednjih sto godina

Ohrabruju znakovi, piše britanski dnevni list, da dolazi do pobune javnosti protiv stručnjaka i njihove taktike zastrašivanja koja nas je trebala natjerati da uzimamo lijekove koji nam nisu neophodni.

Komentari 4

OJ
Ojhaa
08:40 28.12.2009.

Nekoliko farmaceuta bi trebalo zatvorit kao što su nekoliko ovih financijskih močnika jer to su sve mega prevaranti....

VL
KA
karambita
10:14 28.12.2009.

Kad mafijasi nisu uspjeli sa svinjskom, izmislili su novu \"kozju gripu\". Sad ce i nju pustiti u promet, pa ce nastati opet jebana naroda u zdrav mozak. Sve to treba uza zid.

VL
ST
strsica
09:52 28.12.2009.

Lopovi se igraju nasim zivotima. U stanju su nas sve potrovati za sacicu pisljivih dolara.

VL
CA
calif
12:44 28.12.2009.

spreman je i mačji kašalj ako podbaci kozja gripa. nema predaje, sve vakcine će biti prodane ili će biti rat. hehe, nepokolebljivi su u svojoj pohlepi za lovom. bojim se da razum neće djelovati na takve ljude nego će uu skoroj budućnosti izbit strašni osobni rat u kojem će pobješnjela rulja pobiti sve materijaliste svih profila. jedina alternativa je aha efekt kod pohlepnika koji bi im omogućio bezbolnu transformaciju u duhovno biće koje se vodi s ljubavlju. bumo vidli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.