Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suvremena prodaja

Enjingijeva vina prema kupcima putem interneta

enjingi (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/3
01.02.2013.
u 09:15

– Praksa je u Europi i svijetu da se najbolja vina piju kod kuće i nabavljaju uglavnom internetskom prodajom pa smatramo da će to biti korak naprijed – kaže Enjingi.

Kroz prije započetu suradnju turističkih zajednica Požeško-slavonske županije i Kutjeva s Hrvatskom poštom objedinjen je plasman vina svih vinara kutjevačkog vinogorja jer ih ugostitelji i trgovci naručuju na jednom mjestu, a dostavu obavlja Hrvatska pošta.

Poznati vinar Ivan Enjingi iz Hrnjevca otišao je korak dalje jer se plasman njegovih vina sada obavlja putem interneta, dakako u suradnji s Hrvatskom poštom, a oni ih tako dopremaju do krajnjih kupaca uključujući i domaćinstva na kućnu adresu.

– Praksa je u Europi i svijetu da se najbolja vina piju kod kuće i nabavljaju uglavnom internetskom prodajom pa smatramo da će to biti korak naprijed – kaže Enjingi. Tako će ljubitelji dobre kapljice ponajbolja vina moći kupiti po cijenama iz njegovog podruma tj. bez trgovačkih marži i dodatnih troškova.

– To je pilot-projekt direktne prodaje i brze dostave, te se pokazao dobrim jer je povećan plasman vina – kaže gradonačelnik Kutjeva Ivica Nikolić dodajući da je grad s Hrvatskom poštom potpisao ugovor o poslovnoj suradnji za taj projekt. Vinari na taj način ostvaruju značajne uštede jer imaju niz pogodnosti kroz niže cijene dostave i objedinjene narudžbe kupaca.

Zadovoljstvo ovakvom suradnjom izrazio je Robert Ostrun, voditelj ključnih kupaca Hrvatske pošte u Požeško-slavonskoj županiji istaknuvši da je u prvom planu distribucija ovdašnjih vina turističkim područjima naše zemlje.

>>Enjingijeva fešta: Gazde, Šima i Fijaker zapjevali kraj vinograda

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivica3213
16:45 01.02.2013.

Kakva je ovo vijest, pazi Internet trgovina? Da li je ovo vijest da to postoji ili da se uvodi u Hrvatsku? Svi koji se koriste internetom znaju da je to potpuno normalni i danas stari način trgovine. Koja vijest, predlažemem Večernjaku da sve koji rade putem interneta promovirate ovdje kao i ovog vinara. Ovdje se očito radi o njegovom prezentiranju jer se Internet trgovina ne može uzeti kao vijest, ili možda i da?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije