Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje:
Povratak na članak

Emisije metana u SAD-u pet su puta veće od objavljenih zbog spaljivanja plina na bakljama

Svjetska banka procjenjuje da bi se plinom spaljenim svake godine - a riječ je o 144 milijarda kubičnih metara - mogla energijom opskrbljivati cijela subsaharska Afrika.

Komentari 3

ŽU
ŽutiMrav
11:55 30.09.2022.

Globalno Zaglupljivanja.Pametni znaju da je Mjesec bliži i da Sunce eruptira jače.

VL
HO
Homophob
18:19 30.09.2022.

Opet “strucnjaci” proizvode organsko gnojivo! Ako se metan spali onda vise nemoze pridonijeti “staklenickom efektu”. Metan ali i ostali plinovi se spaljuju na bakljama da uniste sumporovodik koji je otrovan a uvijek je prisutan u blizini busotina i pri rafiniranju!

VL
TA
tabula
13:05 30.09.2022.

Amerika laže? Dajte ljudi, USA je stub demokracije, izvor istine, temelj toleravcije, čuvari mira u svijetu, ekološki osvješteni yako da je i njihov "plin slobode" zdrav, jesam li što zaboravio?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.