Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT na udaru
Povratak na članak

Emisija Elizabete Gojan najgledanija i najkritiziranija

Odgovor HTV-a:
 Analizirat ćemo prigovore i vidjeti jesu li opravdani. Utvrdimo li propuste, bit će sankcija

Komentari 336

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
22:03 16.02.2015.

to što je gojanica napravila vrhunska je sramota za HRT... neprofesionalno, tendenciozno, na trenutke pučkoškolski bezobrazno... ispod svakog kriterija..

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
22:15 16.02.2015.

sjetite se elizabetine emisije s lepom brenom ... podilaženja, smijeha, degutantne patetike... i usporedite to s otrovnim i perfidnim doskočicama ("alfa ženka koja vozi traktor i muze krave")... i jasno vam je s kakvim tipom osobe imate posla.

VL
Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
22:08 16.02.2015.

Sramotno, jadno i bijedno ! To je moj komentar na HRT i na vođenje nedostojno bilo kakve manifestacije osim vatrogasnih zabavnih večeri !

VL
A9
AAA-999
22:16 16.02.2015.

Zbog sramotnoh vođenja emisije treba žurno smijeniti cjelokupno rukovodtvo HRT-a, a najprije gđu Alečković koja je postavila drugaricu Gojan na to mjesto. Emisija je bila negledljiva i neslušljiva. To je nešto najgore što sam gledao i slušao, a gledao samam i slušao svašta. Ispod svake razine u svakom poglesu - zrcalo neznanja, bahatosti i iznad svega kroatofobije. U pravno uređenoj državi za to se podiže kaznena prijava.

VL
ST
stefj
22:35 16.02.2015.

Bilo je zapravo strašno. Toliko izrugivanja s Hrvatskom, s predsjednicom, sa samim činom inauguracije. Da je tako prenosila onu tmurnu svečanost pred 5 godina, tako bi letila s HTV-a, više nikada ne bi došla niti blizu... Alfa ženka, kamene glave, itd. Stvarno sramota, to bi doživjelo teške osude u svakoj civiliziranoj zemlji, a u HTV-u ljubljenoj Sjevernoj Koreji, letile bi i glave... Očito je namjerno stavljena baš ona, jer niti SDP, niti Josipović ne mogu još doći k sebi nakon što su izgubili i ove izbore. Radman se još uvijek ponaša kao da je u kampanji ili da je već u kampanji za parlament... Izgledno je da su Josipović i SDP objavili rat Kolindi, te da će ju opstruirati gdje stignu i kad god stignu, a HTV će to zdušno pratiti i podupirati. Niti VL nije daleko...

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
22:28 16.02.2015.

"3. Vrijeđanje ostalih korisnika i upotreba psovki" Morate doraditi pravila.Ako napišem za Gojanicu da je nakarada,to nije vrijeđanje ostalih korisnika i upotreba psovki.Ona nije ovdje trenutno nikakav korisnik,a reći istinu nije vrijeđanje niti psovka.Ili ona za Vas nije nakarada?Ona je je mjerna jedinica za nakaradu.Međunarodna.

VL
AP
apolon
22:10 16.02.2015.

To je samo bila slika odnosa spram nove predsjednice i nagovještaj što ona može očekivati u budućnosti od ove grozne tv, koji usput zovemo ...htv?oji usput zovemo ...htv?

VL
BA
barkod
22:14 16.02.2015.

Skandal, Yutel ili blaže RTV Zagreb samo govori o uređivačkoj politici, kao da "kockica "određuje ključne stvari na televiziji , užas , čim je ona počela sa svojim "biserima" odmah sam prešao na Novu Tv. Ivana Petrović je " spacespace shuttle" za svo društvo na RTZ. Čim manje poštuješ svoju zemlju to su veće šanse za napredovanje na RTZ-u.

VL
LA
lacius
22:38 16.02.2015.

Na HRT-u radi 300 bivših udbaša pa ne znam čemu se čudite?!

VL
KA
Karlek1
22:32 16.02.2015.

Elizabeta Gojan je bila poprilično nepristojna jučer...npr bubne kako je na pozornici 300 izvođača na što ju gošća ispravi da to nije točno nego da ih ima 199 i kad je htjela precizno pojasniti tko je sve tamo Elizabeta je prekida i govoreći u isto vrijeme više joj ne dopušta završiti i tako više puta....

VL
Avatar stac
stac
22:11 16.02.2015.

kako je vodila to je uzas...di god je stigla na fin nacin ju je blatila...uzas

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
22:46 16.02.2015.

Govore da je Gojan uspješno realizirala ranije projekte, zanima me samo koji su to projekti? Nisam mogao gledati prijenos na YUTEL-u, doslovno mi se je zgadio nakon par minuta kao i svakom normalnom čovjeku koji ne trpi takvo vrijeđanje i subjektivnost!

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
22:09 16.02.2015.

ne treba toliko kriviti gojanicu... ona je to što jest... ne može ona protiv sebe... treba kriviti one koji su znali što je i tko je gojanica - i upravo ciljano, njoj takvoj dali da prati ovaj izniman događaj... nije ona jadna kriva, ---- hehe, zamišljam sebe što bih sve morao prešutjeti, i što bih sve posprdno provukao u komentarima da prenosim recomo kojom nesrećom partizanski slet u šumi brezovici

VL
NV
novo vriijeme
22:04 16.02.2015.

Najdosadnija voditeljica emisija koju može samo mama i politički pokrovitelj voljeti

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
22:20 16.02.2015.

iluzorno je očekivati od sadašnje ekipe na hrtu da odradi posao dobro i profesionalno kad god se radi o nekom domoljubnom ili za Hrvate pozitivnom trenutku.... tako je bilo na inauguraciji, tako je bilo kod izricanja oslobađajuće presude za Gotovinu, tako je u niz drugih situacija... nemo dat quod non habet!

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
22:45 16.02.2015.

Emisija koju je vodila frustrirana Gojaznica bila je "najgledanija" upravo onako kako je Josipović bio "najpopularniji". Udbaško partijske laži.

VL
DG
dubravka.galovic
23:01 16.02.2015.

HRT 1 prvi je poceo program kao uvod u inauguraciju i zato su gledatelji mozda u pocetki, bas kao ja, poceli gledati. No kada su vidjeli kuda to sve vodi prebacili su se na neki drugi TV program. A o voditeljici i programu sam jucer rekla dosta pa sada necu. Samo cu reci sramotno i ispod svakog kriterija.

VL
ZG
zorbas.grk
22:57 16.02.2015.

Pocetak sam kao vecina gledala HRT1 jer su i krenuli pola sata ranije prije Nove tv....i u tih pola sata zgadio mi se zivot od Gojanicinih usporedjivanja predsjednice sa maskaranoscu, pa sprdnja oko lente a bilo bi tu jos svega da ju malo malo gosti u emisiji nisu spustali na tlo....sramota

VL
NI
nikolica
22:43 16.02.2015.

toliko iritantno i seljački da ćeš se na ovo prije izbljuvati nego kada si najpijaniji....pod hitno referendum o ukidanju rtv pristojbe neka se privatiziraju pa uživaju u svojim govnima a ne da to svi mi plaćamo

VL
Avatar Mihovil101
Mihovil101
22:43 16.02.2015.

Dali je ona svjesna da ima dijete....Što ce ono proživljavati ovih dana... Ali izgleda da je Boja dovoljna sama sebi...jer i česte upadice u prijenosu nesuvislo je govorila sama sebi i ponekad se okrenula i prema svojim "gostima" u studiju... bilo me sramota gledati pa radije prebacio sa "javne" na komercijalnu TV!

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 14 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.