Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reforme ili raspad
Povratak na članak

Emar Brok: Schulzova dramatičnost upozorava na ozbiljnost problema Unije

Izbjeglička kriza predstavlja najveći izazov pred kojim se Europska unija našla u proteklih pedeset godina

Komentari 4

DU
Deleted user
22:44 10.12.2015.

Jako se dobro sjećamo stavke pravosuđa i izdaje naših generala i državnih tajni kako bi se svidjeli Karli delponte a sad kad se EU raspadne slobodno ih možemo staviti u kategoriju veleizdajnika i oduzeti sve privilegije i materijalna prava.

VL
DU
Deleted user
22:46 10.12.2015.

Danas se raspada EU sutra NATO a nas ovi veleizdajnici opljačkali, rasprodali i razoružali.

VL
Avatar pora
pora
00:58 11.12.2015.

zbog gluposti ce se raspasti !

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:35 11.12.2015.

ako postoje snage koje žele uniju, sasvim je prirodno da postoje i one snage koje žele raspad unije. i ne, to nije rusija, kina, zanzibar. usa žele uniju što više birokratiziranu i sa većim ovlastima komisije, koja se (namjerno) nene bira direktno. eu parlament nema nikakvih ovlasti nad direktivama eu komisije. vijeće eu-a je isto tako jedna odmetnuta ekipa ministara koji se ne vode interesima zemalja iz kojih dolaze, nego nekakvim čudnim interesima. eto, štedne žarulje. nit su štedne, nit ekološke. ali zato jer je na njima divna zarada, forsiraju se, a one obične 'sijalice' su zabranili, samo zato jer ih je kineska konkurencija razbila. dajte mi recite kolki su troškovi proizvodnje obične žarulje, troškovi zbrinjavanja i oporabe otpada koji ostane, kolko ona u tih deklariranih max 1000 sati rada potroši energije (1000 sati puta 100 w = 100 kwh, cca 100 kuna)? a kolki su troškovi proizvodnje 'štedne' žarulje, troškovi zbrinjavanja i oporabe otpada koji ostane, kolko ona u tih istih 1000 sati rada potroši energije (1000 sati puta 20 w = 20 kwh, cca 20 kuna)? štednu platiš 20-40 kuna, traje isto kao i obična koja košta (do prije zabrane) ispod 4 kune. s time da štedna ne traje 8.000 sati kolko deklariraju. to vam je preko 4 godine. uračunajte da tih 20W nije 20, nego bliže 30W snage (imate jeftine mjerne instrumente pa mjerite struje i napone i računajte, ipak su nam djeca pretežito superodlikaši). eto, to je ta unija, i na kakvim je temeljima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.