Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE ZAPOSLENIKE
Povratak na članak

Elon Musk širi poslovanje: Pojavili su se oglasi za posao, otvara se Teslin ured u Zagrebu

Elon Musk je shvatio da su ljudi, kada su se zaputili u salon automobila, već donijeli odluku. Tesla se, dakle, treba prodati kad potencijalni kupac shvati da mu treba novi automobil.

Komentari 11

ZN
znam
21:27 04.09.2020.

Elon Musk ce znatno pogorsati zivot na Zemlji, lansiranjem satelita za satelitski internet. Trenutno ih ima oko 500. Svako lansiranje je unistavanje ozonskog omotaca. Planirano je preko 40,000 satelita a taj broj moze narasti do 100,000 jer su i drugii igraci kao Amazon i Facebook zainteresirani. Nece biti prakticki mjesta na Zemlji gdje nece biti zracenja (EMF), sto ce pretvoriti Zemlju u mikrovalnu pecnicu. Vijek trajanja satelita je oko 5 godina i onda ce padati i sagorijevati u atmosferi (stetni plinovi). Neki vec imaju kvar, kako popraviti satelit koji ne radi? Niti astronomi (profesionalni/amaterski) nisu zadovoljni. O automobilima ne bih komentirao ali ne postoji automobil koji ne zagadjuje ako promatramo proces njegove proizvodnje, koristenja i na kraju radnog vijeka proces unistenja ili recikliranja.

VL
I4
ivan.42
14:08 04.09.2020.

Nek otvori tvornicu,an ne prodajni ured.

VL
RI
ribar110
13:41 04.09.2020.

Kako Rimac automobili posluje a direktorica u zatvoru?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.