Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGLASIO ŽUPAN

Elementarna nepogoda zbog suše u Varaždinu, štete od 60 do 90 posto

Ministrica Marija Vučković i župan Anđelko Stričak obišli područje Općine Veliki Bukovec
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
09.09.2022.
u 13:04

Uvidom na terenu Gradsko povjerenstvo Grada Varaždina za procjenu šteta od prirodnih nepogoda utvrdilo je da su uslijed suše koja je područje Varaždina pogodila tijekom ljetnih mjeseci 2022. godine, nastale štete većih razmjera na poljoprivrednim kulturama, i to između 60 i 90 posto

Varaždinski župan Anđelko Stričak proglasio je prirodnu nepogodu zbog suše na području Grada Varaždina

Uvidom na terenu Gradsko povjerenstvo Grada Varaždina za procjenu šteta od prirodnih nepogoda utvrdilo je da su uslijed suše koja je područje Varaždina pogodila tijekom ljetnih mjeseci 2022. godine, nastale štete većih razmjera na poljoprivrednim kulturama, i to između 60 i 90 posto, što se odrazilo na visinu prinosa i prouzročilo probleme poljoprivrednim proizvođačima.

Gradsko povjerenstvo za procjenu štete od prirodnih nepogoda zaprimat će prijave šteta od oštećenika sukladno Zakona o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda.

VIDEO: Nagađa se da je preminuli specijalac imao efedrin u krvi, evo o kakvom je sredstvu riječ

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije