Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAD SPLIT: POŽURITE
Povratak na članak

Evo kako i gdje možete prijaviti štetu od požara

Prijave šteta zaprimat će se u prostorijama gradskih kotareva i mjesnih odbora na opožarenim područjima i u Centralnoj pisarnici Grada Splita

Komentari 4

SJ
Sve je uzalud
21:00 20.07.2017.

Evo kako ( napisati običnom rukom) i gdje ( na led kao obično)........................možete prijaviti štetu od požara

VL
BE
belimo
20:00 20.07.2017.

Uz svaki zahtjev priklamati zadnju ARKOD sliku i gdje se vidi zapuštenost i zakorovljenost tj slika i prilika nerada i nemara umjesto odštete opaliti globu!

VL
NA
nasunis
16:56 20.07.2017.

I usput savjetovati da osiguraju barem gradevine. Slazem se da za polja, maslenike i sl treba naknada. Za gradjevine bas i ne , ali eto kad je elementarna neoogida.

VL
Avatar ivo587
ivo587
18:40 20.07.2017.

ovdje bude neko omrstio brke. Mućke na pomolu. Potpaljeno stručno po buri. Ni kune im ne dat. Ko drži u šikari kuću i voćnjak nije ni zaslužio nego da mu izgori

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.