Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorite rijeke!
Povratak na članak

Ekstremne poplave sve češće: 'Priroda u netaknutom obliku najbolja je obrana'

- Ovakve ekstremne hidrološke pojave će biti sve češće te je potrebno početi raditi na prirodnom sustavu obrane od poplava - kazala je Ivana Korna Varga.

Komentari 4

BE
belimo
21:55 22.09.2014.

Moje je mišljenje da su po tom pitanju glavni krivci paraziti iz Hrvatskih Voda koji glavninu prihoda jednostavno požderu, nauštrb radova. Glavni izgovor im je nema novca i viša sila...

VL
KA
kafka
07:04 23.09.2014.

Pokazati respekt prema prirodi.! S razlogom jer u protivnom ... vidi se i doživi rezultat nepoštovanja prema prirodi. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . Viđao sam društvene sustave koji itekako respektiraju i brda i doline i rijeke i podzemne tokove u urbanističkim rješenjima.

VL
HK
Hilari Klinton
10:04 23.09.2014.

Nerađanje je najbolja obrana od siromaštva, bolesti i smrti. Naime kada ljudi budu rođeni onda počinju trošiti prirodne resurse svojih roditelja te im time uzrokuju smanjenje standarda. Kako djeca rastu tako i povećavaju potrošnju resursa roditelja te time dodatno smanjujuuju standard roditelja što na kraju dovodi do osiromašenja dotičnih. Kako su onda roditelji pod povećanim stresom, razbolijevaju se; a kako su siromašni, nemaju za liječenje i umiru. Dakle: nerađanje je najbolja obrana od siromaštva, bolesti i smrti. Qed

VL
OP
optimistican
09:22 23.09.2014.

zivimo u netknutoj prirodi i nemamo sto izgubiti jer nista nismo niti stvorili...klima se mijenja svakih nekoliko desetljeca stoljeca i tisuljeca, a na nama je da se prilagodimo ili cemo izumrijeti...ako smo toliko napredni uspjet cemo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.