Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
terorizam?

Eksplozije na sveučilištu u Aleppu: 80 mrtvih, 150 ranjenih

aleppo,eksplozije (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
15.01.2013.
u 16:04

Zasad nije poznato jesu li eksplodirale bombe ili granate, no sirijska državna televizija navodi da je riječ o ''terorističkom napadu''

Više od 80 ljudi je poginulo, a oko 150 ranjeno u dvije eksplozije koje su u utorak ujutro odjeknule na sveučilištu u sirijskom gradu Aleppu, javlja BBC.

Zasad nije poznato jesu li eksplodirale bombe ili granate, no sirijska državna televizija navodi da je riječ o ''terorističkom napadu''. Javljeno je da su se eksplozije dogodile između Arhitektonskog fakulteta i studentskog doma i na prvi dan održavanja ispitnih rokova.

Aleppo je drugi po veličini grad u Siriji. Posljednjih mjeseci u njemu se vode žestoke borbe između pobunjenika i pristaša režima Bashara al-Assada.

>>Ni nakon dvije godine rata i 60.000 mrtvih, ne popušta ni milimetar

Komentara 4

OB
-obrisani-
10:16 16.01.2013.

16.01.2013. u 06:42h strukle. je napisao/la: Video snimke postoje, navedeno je i u clanku koji se ovdje citira. - Ma sve postoji,Snimljeno u Hollywoodu par godina prije ,a što su potvrdilii Rothschild-Rockfeller mediji.

LD
lopov drpiga
16:24 15.01.2013.

sveučilište je bilo pod kontrolom sirijske vojske, a napali su ga naši saveznici pobunjenici.... u protivnom bi ispalo da vojska bombardira samu sebe kao u "kvaka 22" . inače, studentima je danas trebao biti prvi dan ispita.... oni koji želele kaos u siriji znaju šta rade.

RI
Riznica
23:32 15.01.2013.

Postoje video snimci trenutak kada su Univerzitet u Aleppu pogodile granate iz borbenih aviona .. Rezimskske snage prepisuju ovo pobunjenicima jer u zapadnom dijelu grada nastoji okrenuti stanovnike protiv opozicionog pokreta koji je u posljednjih nekoliko mjeseci ojacao i pridobijabija simpatije naroda..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije