Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Eksplozija u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena na Laništu

Zagreb: Eksplozija u Laništu
Foto: Čitatelj
1/15
31.05.2021.
u 08:42

Do eksplozije je došlo u stambenoj zgradi

Noćas oko 2.20 sati u Zagrebu u naselju Lanište došlo je do eksplozije u stambenoj zgradi, izvijestila je zagrebačka policija. 

Kako navode, jedna je osoba ozlijeđena te prevezena u bolnicu. Na mjesto događaja izašle su nadležne službe, a više će informacija biti poznato nakon završetka očevida.  Jedna od stanarka koja živi u blizini rekla nam je da je po noći čula buku koja ju je probudila, no nije imala dojam da je riječ o eksploziji. Oštećeni su gotovo svi stanovi koji su na istom katu kao stan u kojem je došlo do eksplozije. Eksplozija je većinu ulaznih vrata izbacila iz štokova

Pedesetak stanara izašlo je iz zgrade te će se kasnije riješiti njihovo zbrinjavanje

Kako je izvijestila policija Županijski centar 112 Zagreb zaprimio je noćas, 31. svibnja u 02:22 sati dojavu o eksploziji na trećem katu stambene zgrade, nakon koje je došlo do manjeg požara. Jedan stan i lift su teško oštećeni, a manja oštećenja su i na nekoliko ulaznih vrata susjednih stanova.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici, vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Novi Zagreb (11 vatrogasaca s tri vatrogasna vozila), Hitna medicinska pomoć, ekipe Plinare i Vodoopskrbe i odvodnje te Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Jedna ženska osoba je lakše ozlijeđena, a nakon pružene prve pomoći prevezena je u Klinički bolnički centar Zagreb – Rebro na daljnju obradu. Pedesetak stanara izašlo je iz zgrade te će se kasnije riješiti njihovo zbrinjavanje dok su starije osobe i djeca zbrinuti kod susjeda i prijatelja. U tijeku je očevid i pregled zgrade zbog vidljivih oštećenja.

Ključne riječi

Komentara 7

DA
danijelrukavina4
08:31 31.05.2021.

To već i vrapci znaju da je to "glasna" poruka mafije. Policija, naravno, nikada ne može pronaći počinitelja. U policiji je i zaposleno jako puno ljudi, koji čekaju mirovinu, i njima odgovara politika " ne talasaj".

PL
posten_lopov
07:57 31.05.2021.

U dva u noci se igra rata!?

Avatar KaIimero4
KaIimero4
08:29 31.05.2021.

izgubili izbore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije