Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozlijeđena žena

Eksplozija u garaži: Poginuo dok je zavarivao kotač na prikolici

Hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
23.02.2016.
u 18:01

49-godišnjak je zavarivao felgu na kotaču šumske prikolice. Međutim, dok je zavarivao, u gumi je narastao tlak te je eksplodirala

Žarko T. (49) smrtno je stradao u eksploziji koja je oko 11 sati odjeknula u garaži njegove obiteljske kuće u Kaniži kod Slavonskog Broda.

Kako doznajemo, 49-godišnjak je zavarivao felgu na kotaču šumske prikolice. Međutim, dok je zavarivao, u gumi je narastao tlak te je eksplodirala. Muškarac je na mjestu poginuo. Tom prilikom ozlijeđena je i njegova 46-godišnja žena, koja je u dvorištu vješala rublje. Ona je vozilom Hitne pomoći prevezena u slavonskobrodsku Opću bolnicu, gdje joj je ukazana liječnička pomoć. Nakon toga je puštena kući. Prema kazivanju susjeda, nesretni Žarko stradao je od komada gume koja ga je pogodila u glavu zadavši mu smrtne ozljede. 

Pokojnik je radio u pošti, a prije nekoliko godina otišao je u mirovinu, nakon što se ozlijedio popravljajući krov koji mu je odnijela pijavica. Osim supruge, iza njega je ostala kći koja živi u istom selu te dvojica sinova koji žive u Njemačkoj. 

>>Pogledajte trenutak eksplozije u Ankari u kojoj je poginulo najmanje 28 ljudi

>>Eksplozija 'isisala' napadača tijekom leta, pilot uspio prizemljiti zrakoplov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije