Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BACIO BOMBU NA HEP-ovce

Eksplozija je oštetila susjedne kuće: 'Bio je teže naravi, no nismo mislili da bi to mogao napraviti'

Pakrac: oko 9:19 sati ujutro u ulici Jan Žiške u Pakracu cula su sa dva pucnja bombe.
Foto: Antonio Pejsa/PIXSELL
1/5
27.01.2021.
u 13:41

U eksploziji su ozlijeđeni 52-godišnjak i 55-godišnjak od kojih je jedan u kritičnom stanju

Policijska uprava požeško-slavonska ponovno se oglasila o incidentu koji se jutros dogodio u Pakracu.

Naime, 71-godišnji muškarac je u Ulici Jana Žiške bacio eksplozivnu napravu na trojicu djelatnika HEP-a koji su mu došli isključiti struju.

Tom prilikom ozlijeđeni su 52-godišnjak i 55-godišnjak koji su prevezeni u bolnicu u Pakrac radi pružanja liječničke pomoći, a treći muškarac, 53-godišnjak naknadno je zatražio liječničku pomoć.

U eksploziji je došlo i do oštećenja susjednih kuća, priopćila je policija.

–  Taman sam primila kvaku kako bi izašla na ulicu baciti smeće i onda je grunulo. Strašno sam se uplašila. Muž mi je bolestan, a unuka mi je gore na katu i uči. Odmah me nazvao sin i rekao da ne izlazim iz kuće. Policija je sada tamo, pretražuju kuću da vide jel ima još bombi i ostalog oružja. Miloradu je prije godinu i pol dana umrla žena, a djeca mu žive negdje vani. Nismo imali s njim nikakvih problema iako je malo teže naravi. No, nije mi na kraj pameti bilo da bi mogao napraviti ovako nešto – ispričala je jedna susjeda za Mojportal.hr kojoj su šrapneli od eksplozivne naprave završili na fasadi kuće.

Neslužbeno se doznaje da je jedan od ozlijeđenih radnika kritično jer mu je stradala glava i trbuh, dok drugom radniku život nije ugrožen.

Pakrac: oko 9:19 sati ujutro u ulici Jan Žiške u Pakracu cula su sa dva pucnja bombe.
1/6
Ključne riječi

Komentara 29

KO
komunikolog
13:55 27.01.2021.

Znači ovako, sada je 71-godišnjak? Ništa ime? A kada je onaj nesretnik pucao po banskim dvorima znalo se za 10 minuta cijelo obiteljsko stablo. Ovaj očito nije bio hrvatski branitelj jer da je .....

FO
forumlegale
14:00 27.01.2021.

Ne mogu virovati ...Milorade Milorade...sad mi je sve jasno.Da je branitelj bili bi svi novinari vec tamo i sva imena cile uze i sire obitelji debelim slovima ispisana po novinama.Jadno

ZZ
Zeko_zna
13:53 27.01.2021.

Ime i prezime?...aloooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije