Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA NA TERENU

Drama u Pakracu: Bacio eksplozivnu napravu na dvije osobe

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.01.2021.
u 10:07

Dvojac je ozlijeđen te se muškarcima pruža liječnička pomoć u Bolnici Pakrac

Danas (srijeda) oko 9.20 sati neidentificirana muška osoba u Ulici Jana Žiške u Pakracu bacila je eksplozivnu napravu na dvije muške osobe koje su ozlijeđene te im se pruža liječnička pomoć u pakračkoj bolnici.

Kako se navodi u prvoj obavijesti koju smo zaprimili iz operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave požeško-slavonske, mjesto događaja opservirano je od strane policijskih službenika.

Iz policije su upravo izvijestili kako je, vezano uz bačenu eksplozivnu napravu u Pakracu, uhićen 71-godišnji muškarac. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Komentara 14

LA
laptopxp1
10:51 27.01.2021.

Svi znaju da je bacio bombu na radnike HEP-a koji su mu došli isključiti struju, samo novinari večernjeg to ne znaju.

JO
jorgen
11:02 27.01.2021.

"...mjesto događaja opservirano je" - do koje mjere budete išli s pretjeranom uporabom anglizama? Dok ne ostane ništa od hrvatskog jezika?

TZ
tomislav.zubovic
11:24 27.01.2021.

Znači mi plačamo solidarnu naknadu Hepu kako bi oni imali dodatna sredstva za isključivanje struje onima koji tu solidarnist traže, divno, ovo je za kaznenu odgovornost i ostavke sa čelnih pozicija HEPA ali znamo da se to neće dogoditi jerr bagra čuva svoju guzicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije