Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo selene

EKSKLUZIVNO Otac ubojice s Marjana: Zločin mora biti kažnjen!

'30.08.2012., Split - Park suma Marjan.Stanje na najpoznatijem splitskom setalistu nakon okrutnog ubojstva  Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo . Marjanska setnica kojom je Selena prosla nakon
Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
1/3
Autori: mrz/VLM, om
03.10.2012.
u 14:13

Otac uhićenog Edija M. rekao je da će to biti još jedan pečat s kojim će on i njegova obitelj morati živjeti

Svaki grijeh mora biti otkriven i svaki zločin mora biti adekvatno kažnjen, kratko je danas rekao otac uhićenog Edija M., koji se sumnjiči za ubojstvo Selene Margarit Graciano Macedo (31). Njegov otac je, kaže, ratni vojni invalid, nije želio komentirati zločin za koji je njegov sin osumnjičen. Samo je rekao da će to biti još jedan pečat s kojim će on i njegova obitelj morati živjeti.

>>Bauštelac Edi M. zaklao Selenu, njegova obitelj znala da je ubojica

Splitska policija danas je izvijestila da je uhićeni mladić na Marjanu presreo Meksikanku te je odvukao do jame gdje joj je kuhinjskim nožem prerezao vrat. Zašto je tako brutalno ubio djevojku, ne zna se. Navodno je riječ o pomoćnom građevinskom radniku, bauštelcu iz kvarta Smrdečac. Edija M. u petak je policiji prijavila njegova susjeda.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je uhićeni u park-šumi Marjan presreo Selenu kojoj je samoljepljivom trakom vezao ruke i usta te je odnio na skrivenu lokaciju. Tamo ju je djelomično razodjenuo te joj kuhinjskim nožem zarezao vrat od čega je Selena iskrvarila. Nakon toga je mrtvo tijelo prekrio zemljom i granama, a njene osobne stvari, nož kojim je počinio ubojstvo te sportsku majicu ubacio je u svoj ruksak koji je odbacio nedaleko od mjesta događaja, a koji je pronađen u pretrazi terena.

Komentara 17

OB
-obrisani-
14:42 03.10.2012.

DNK analiza uz pomoc odvjetnika koji ce braniti optuzenog dati ce hrvatskoj javnosti odgovor !! Ne zelimo optuzenika kao kod Ivane Hodak !!

MA
mareiaco
15:01 03.10.2012.

I dalje ne vjerujem da je to napravija neko iz Splita i još beskućnik.Policija kako je krenula svi muški u Splitu biće osumlječeni.Kakva glupost.

TA
tania
14:39 03.10.2012.

zbog skrivanja zlocina i on i obitelj mora odgovarati. a pecat zahvaljujuci njima i njihovom sinu ima i cijeli Split i cijela Hrvatska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije