Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krive europsku uniju
Povratak na članak

Savjetnik premijera za Večernji: Turska će pustiti izbjeglice u Europu

Više nećemo sprečavati izbjeglice koji će prelaziti Egejsko more jer EU ne poštuje sporazum o liberalizaciji viznog režima za Turke, izjavio je Akarca za Večernji

Komentari 28

Avatar bandogcro
bandogcro
11:23 25.10.2016.

Planirana invazija. Coudenhove Kalergi Plan ide dalje. Ograda i vojska na granici odmah!

VL
Avatar smile
smile
11:30 25.10.2016.

Invazija radikalnog islama na Europu!

VL
LI
liskovaca
11:32 25.10.2016.

Što se čeka??????????' Diži vojsku! Svi iz okruženja su spremni na ovo osim nas!

VL
PE
PeroJoso
11:32 25.10.2016.

zbog nasilnickog ponasanja turske i erdoganove naci politike turskoj bi trebalo uskratiti bilo kakve vize, a ne ih ukinuti

VL
SS
sokac sa drave
11:55 25.10.2016.

Prava invazija islamista pocinje onog trenutka kada Turska ostvari da oni mogu dolaziti bez viza.Za godinu dana ce iz Turske u Njemacku doci sest sedam milijuna turaka sa sedmero djece u prosjeku i obavezno babom i djedom.

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
11:36 25.10.2016.

Ma dobro došli u BIH, to je i plan turaka!!

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:32 25.10.2016.

Naš ministar Orepić taman se prije nekoliko dana pohvalilo kako su oni raspolažu s jako dobrim informiracijama, nema opasnosti od nove invazije migranata, i ograde nisu potrebne.. Možda je mislio općenito na stanje baš na taj dan.. :)

VL
GO
goran2hr
11:38 25.10.2016.

"Turska će pustiti izbjeglice u Europu" - preventivno odmah podići ogradu (žilet žicu i panele).

VL
CR
crocro
11:36 25.10.2016.

Nemojte prenagljivati, mi smo sto posto sigurni od vala izbjeglica. Naš ministar je više puta izjavljivao da nema nikakvih saznanja a time niti bojazni o masovnom dolasku izbjeglica u Hrvatsku. Ako on tako kaže, onda moramo sto posto biti u to sigurni. A što se ovi ograđuju u Sloveniji, Austriji i Mađarskoj, oni nemaju pouzdane informacije pa se bez veze ograđuju. Samo uzaludno troše novce na ograde. A mi ne trebamo jer je ministar kazao da neće biti navale preko Hrvatske. Čak da se i dogodi slučajno i nepredviđeni novi val izbjeglica on ne bi išao niti slučajno preko Hrvatske, takve izbjeglice bi u željene europske zemlje išle ne preko Europe, već Malezije.

VL
DU
Deleted user
12:12 25.10.2016.

Nema razloga za zabrinutost zbog ovih turskih prijetnji. Hrvatska će zbrinuti sve migrante. Plenky će im , kao primjer neukom puku, ustupiti cijeli svoj zagrebački stan od 254 kvadrata. Njemu ionako nije potreban jer ima još veći i ljepši u Bruxellesu.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:56 25.10.2016.

Zanimljivo kako se prestalo pričati o bankrotu Grčke nakon što je započela invazija. Slom EU.

VL
DU
Deleted user
12:25 25.10.2016.

Vojsku na granice i to odmah! Sa bojevnom municijom!

VL
RS
RS4
12:53 25.10.2016.

sa ovakvim kontrolama kao sto je na HR i Bosanskoj granici nije ni cudo da na se preko noci useli 10 mil.specijalno na tako zvanom koridoru Bosanski brod.mozes uci sa Tenkom niko te nista ne pita,gospodi mrsko izaci iz kucica!!

VL
NP
npravednost
12:44 25.10.2016.

Nemojmo brinuti, zastavnik Orepić je rekao da on ima sve informacije! I eu- poltrončić Plenky je rekao da ćemo ovo riješiti u eu duhu . Pošto su se svi naši zapadni susjedi ogradili mi za mjesec dana postajemo Hot spott sa par stotina tisuća emigranata. A onda ćemo uvesti nove poreze kako bi mogli hraniti pakistance, afganistance i ostalu ekipu koja neće moći dalje prema zapadu. Normalno,tada slijedi koordinirana ofenziva ngo plaćenika koji će apelirali na našu solidarnost itd. Uglavnom bit će veselo

VL
HE
hr.eu
12:17 25.10.2016.

2016. Hrvatskoj (od 2017. Hrvatistan) žida i ograda ne treba - rekao je Plenković. Mi ćemo tako kao zadnja stanica pred EU biti novi dom za ne stotine tisuća nego sada se već može govoriti i o milijunima bliskoistočnih muslimanskih migranata (naime, Hrvatska je dobrovoljno u "regionu" i otvorena "regionu", a EU je opasana bodljikavom žicom i zidom i počenje od Slovenije na zapadu i Mađarske na sjeveru). Plenković je biti sretan, njegovi nalogodavci iz Brisela će mu čestitati i pohvaliti ga uz napomenu da je Hrvatska pouzdan i konstruktivan partner EU. A u Hrvatistanu? Ovdje će se neaseliti, trajno tj. zauvijek, milijun, dva a možda i više muslimanskim migranata, demografski multiplicirani za 2 desetljeća jer imaju u prosjeku 10 do 12 djece. Turizma više neće biti jer oni i turizam ne idu zajedno. Hrvati, sada manjima jer ne samo da se ne žene i ne udaju, imaju jedno ili nijedno dijete, iseljavaju se, a sada će se masovno iseljavati i više te rasprodavati zemlju koja će doći po bescijenje jer će se cijene nekretnina strmoglaviti budući da nitko ne želi kupiti tamo gdje vlada teror bliskoističkom islamskog ekstremizma. Crkva u Hrvata, mutava kakva jest, započet će rasprodaju objekata jer Hrvati više u crkve ne idu, prazne su, a muslimanima trebaju džamije jer oni Boga priznaju i mole mu se 3 puta na dan najmanje. Ukratko, za 25 godina nestat će zemlja koju su nam oci čuvali tisućama godina. Hvala Plenkoviću i svima prije njega koji nisu htjeli postaviti žicu i ogradu na vrijeme.

VL
LK
L@k@konjic@
14:02 25.10.2016.

Zice na granice a 20 metara iza ograda a na ogradi duge cijevi!!!

VL
Avatar Banat
Banat
13:45 25.10.2016.

Laku noc Evropo.

VL
BA
babanko
11:51 25.10.2016.

KAKO je KOKOLINDA sobna,,, sorry Osobna prijateljica sa turskim precjednikom..onda valjda PićOrepina ima informaciju iz prve ruke..

VL
DU
Deleted user
12:26 25.10.2016.

Tko se nije skrio, magarac je bio... Al će turci opet da vas biju kad navale, a ovaj put nema van u Sloveniju i Mađarsku... Vaš briselski je dobio nekidan instrukcije...

VL
Avatar dobry
dobry
21:33 25.10.2016.

Logično je da su ovi nesretnici, bježeći od ratnih strahota, izbjegli i pronašli utočište u svome okruženju (Turska, Libanon...), ali nije logično, humano niti ljudski da ih se sada politički zlorabi za ostvarenje partikularnih interesa pojedinih država. Obzirom da suu i pojedine članice EU duboko upetljane u Sirijske gadosti, najmanje što je moguće učiniti je da gospođa Merkel "odriješi kesu" i udovolji zahtjevima Turske za financijskom pomoći zbrinjavanja raseljenih lica i izbjeglica. To i ne bi bio Njemačkoj neki problem, obzirom na ogromni suficit koji su ostvarili samo ove godine.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.