Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list objavljuje
Povratak na članak

Ekskluzivno iz knjige Ive Sanadera: Nakon Tuđmanove smrti HDZ je bio pred raspadom

Ekskluzivno donosimo izvatke iz prve knjige bivšeg premijera, koja će se u prodaji naći u petak 7. srpnja, po cijeni od 79, 90 kuna

Komentari 36

MI
miso
22:37 05.07.2017.

"Ekskluzivno iz knjige Ive Sanadera: Nakon Tuđmanove smrti HDZ je bio pred raspadom". ... A nakon Sanadera i cijela Hrvatska. Stvarno bi bilo najbolje da se konačno i raspadne, pa da se načini jedna čestita zemlja. Ova s ovakvima too nikada neće postati.

VL
EB
EBERT
09:10 06.07.2017.

Kakva sreca za HRVTSKU da je imala tebe. Gnjuse.

VL
MA
Malenkost
22:07 05.07.2017.

Steta sto se HDZ nije raspao te s Franjinom smrcu i nestao. Ovako se nastavlja Agonija HR s HDZ garniturom sve dok ne nestadne stanovnistva ili se isele svi mladi i inteligenti te odvazni. Sve Politicke Partije su mentalni Genotipi ili skoro klonovi SKJ ili im vecina ima tu korijenje. Sanader kao politicar je ogledalo stanja HR: Lopovluk, Namjestanje,Manipulacija, Mutnjenje, .... . Nije ni slucaj da je iz "Katolicke Obitelji", Sestra "Casna" Brat Svecenik, ako sam to dobro saznao. Pa zar jos nije osuden?? Ili se ceka raspad Tudmanistana.

VL
DH
dalibor.hren
05:08 06.07.2017.

I tako je Sanader spasio i Hrvatsku, i HDZ - odlaskom u zatvor!

VL
DU
Deleted user
23:37 06.07.2017.

Ova bi se knjiga trebla zvati DOBA KRADJE

VL
BA
bakulušić
22:57 05.07.2017.

Izvorni HDZ je umro onda kad je umro i Franjo Tuđman. Tada je HDZ trebalo proglasiti nematerijalnim kulturnim i političkim dobrom i trebalo je zabraniti da bilo koja politička opcija koristi to ime u političkoj borbi. Nažalost, to se nije dogodilo i HDZ-om se počinje manipulirati. Faktički, od Tuđmanove smrti pa do danas nema razlike između HDZ-a i ostalih političkih stranaka. Svi zagovaraju jedno a rade i potpisuju drugo. Vozaju nas i školuju kao mlade majmune a zatim pišu knjige memoara da nam objasne kako su oni nenadmašivi samo ih mi ne shvaćamo. Papir sve podnosi a izgleda da i Hrvati imaju to svojstvo.

VL
A1
Ardo 1944
15:51 07.07.2017.

Za tu njegovu knjigu ja nebi platio 0.50 lipa.

VL
MA
Marvin
09:07 06.07.2017.

Raspadom HDZ-a nestaje hrvatske ili me netko moze uvjeriti da je SDP htio hrvatsku , radilo se , a radi se i danas na tome da se HDZ raspadne , ostalo je formalnost , evo nas tamo di smo bili .

VL
DU
Deleted user
04:35 06.07.2017.

i onda se ti dositi..uzet i staviti stvari..tj..satove na svoju ruku..pa..zapoce..opce ludilo..kradje..laganje..rasprodaje..i zamine teze..o prava boga u boga novca..e moj smrnadere..poklopi se usima i umukni vise..jeba te cedo i ti njega..

VL
UN
unfpsb
06:21 06.07.2017.

Vjerovatno za par godina nas po ovom principu očekuju i memoari Mamića...

VL
Avatar comparator
comparator
08:04 06.07.2017.

Nažalost nakon Smrti Tuđmana i odlaska Sanadera provedena je detuđmanizacija pod vodstvom Mesića i vjerojatno Manolića koji su uz pomoć pravosuđa iskoristili nikad objašnjenu nastalu nesmotrenu detronizaciju Hrvatske . Vrijeme će dokazati kako je idejno poražena strana u ratu stu s svojim inozemnim sponzorima iskoristila slabost demokracije i vratila Hrvatsku nekoliko koraka unatrag . Hrvatska je dokazala koliko je jaka njena snaga u samostalnosti pa unatoč velikom teretu koji nosi na svojim plećima i može podnijeti sve političke atake iznutra i izvana i sve to prebroditi u svojoj nacionalnoj samosvijesti koju više nitko ne može poništiti. Čak ni ovakav zbunjeni HDZ ni jugokomunistički SDP i ne mogu Hrvatskoj nametnuti zajednicu koju su joj namijenile velike sile. Namjerno bojkotiranje razvoja vezivanje tržišta preko Agrokora ,sdpeovo muljanje s manjinama i pritisak Njemačke na ustupke Sloveniji ,rusko uplitanje u politiku Balkana i Šengenska granica koju koristi Slovenija su samo manji primjeri kojim pritiscima se služi "svijet "protiv Hrvatske . G Sanader nažalost nikada nije dao prihvatljivo objašnjenje svojeg bijega od dužnosti koja se tek tako ne napušta ako nema objektivne opasnosti Dali ga je pritisnula umrežena udbaška mafija unutar i izvan INA-e koja je drugim tajnim kanalima crpila novac iz INA-e i koja ga je dugotrajno izbacila iz politike i možda zavladala tim neiscrpnim izvorom od koje se je financirala upravo udbaška mafija . Koliko je danas "udba" u HDZ-u ?

VL
PB
pera.bricin
22:28 16.07.2017.

vi, Večernj listi: kak vas nije sram reklamirati knjigu lopova, izdajnika, padate i padajte i propadajte zajedno s Ivom Sanaderom! Jednaki ste , dakle, kao i on, đubre, gnjusovina...fuj

VL
GO
golub
12:18 17.07.2017.

Sanader uz pomoć Većernjeg će postati heroj a nista gdje je zavrsila pokradena imovina Hrvatske.

VL
DO
Doom
12:42 20.07.2017.

Goran Gerovac Srami se da pises ovakvo nesto! Srami se Spodobo jedna!!!! Da reklamiras i uzdizes lopova mora da si ga dobro guzio ili on tebe!!! Mogao bi zapromjenu otici malo na razgovor kod psihologa ili psihijatra!!! Ocrnio si svoje ime samo da znas!!! Nekad si ljepe clanke znao pisat sad takve gluposti samo da pises nesto!!! Razmisli dobro!!!

VL
TR
tramontana
17:27 07.07.2017.

Hrabri Domaći Zulumčari i danas stišću Hrvatsku. He, he. čobanković kaže da njegov potpis ne vrijedi i traži obnovu postupka. Recite narode, ko je od ove države napravio švedski stol, a sudstvo pretvara u sprdačinu.

VL
VE
verrmaj
00:30 09.07.2017.

Koliko vecernjak zaradjuje sa reklamom za Sanaderovu knjigu i dali ce novac da daju u humanitarne svrhe , druga stvar je da reklamnu stranicu sa klikom na X je nemoguce odstraniti !!

VL
CI
cinkvici
09:40 11.07.2017.

Ovaj .ovnar bi trebao knjigu pokloniti, pa pokrao je dosta za nekoliko knjiga .ovno .opovsko---

VL
VE
verrmaj
22:59 13.07.2017.

Zamolio bih redakciju da nas postede ove reklame sanaderove knjige dosta smo vidjeli knjigu i njega htjeli bi mirno spavati !!!

VL
AU
austrougarskigeneral
09:33 17.07.2017.

kamnoli sreće da se raspao i da su neki novi desničari došli,najgori premijer ikada

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
17:37 20.07.2017.

Jbo vas kriminalac i njegova knjiga!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.