Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za istinom
Povratak na članak

Ekshumirana tijela obitelji ubijene 1991. - karlovački slučaj Zec

Posmrtni su ostaci izvađeni iz obiteljskog groba na Popović Brdu, gdje ih je ukopala JNA.

Komentari 15

OB
-obrisani-
22:30 15.04.2010.

Ma kakvi zajci, to su srbi!

VL
AL
alphazulu99
23:12 15.04.2010.

Evo prilike odvjetnicima da ocerupaju hrvatsku drzavu.

VL
ZZ
zzbabac
01:11 16.04.2010.

Sada ce ponovo nastati antibraniteljska histerija kao u slucaju obitelji Zec koja je zasjenila tisuce hrvatskih zrtava. Orjunasi navalite!

VL
KO
kontras
01:25 16.04.2010.

prosto nevjerojatna konstatacija glasnogovornice suda... da li je bila u pitanju nasilna smrt... ne, naravno, umrli su svi prirodnom smrcu u roku dvije minute... potrefi se tako nekada. zzbabac, jadno je to sto pises, kakve veze imaju tisuce zrtava sa ikojom, pa i ovima. nema razlicitih zrtava, sve su iste... bijedan komentar, uzas, sramim se takvih hrvata!

VL
ST
strsica
03:04 16.04.2010.

Pa zivjela sam u Karlovcu u to vrijeme i imala sam rodjaka i prijatelja na obadvije strane. I kada citam o ratu na toj maloj teritoriji, moj Boze, pa tu jedva da se tracak istine podkrade sa obadvije strane. Mi smo Balkanski prasci koji su uvijek zivjeli i zive u govnima punima crvi i lazi. 50 godina su nas komunisti kljukali lazima, ali su nas bar ucili ljubavi i suzivotu, a sada nam srbo, hrvatski malogradjani serviraju sljedece hrpe i hrpe lazi i sranja. Da covjek ne povjeruje.

VL
OB
-obrisani-
06:52 16.04.2010.

samo da na kraju ne ispadne da su sami ubili sebe....ili se međusobno poubijali neznajući tko pripada kojoj strani.....

VL
OB
-obrisani-
07:46 16.04.2010.

Odmah treba početi tražiti krivce po Sloveniji, Srbiji i Britaniji i nikako ne gubiti vrijeme na uznemiravanju domoljubno nevinih Hrvata..

VL
IV
Ivekivek
08:33 16.04.2010.

Lijepo bi bilo živjeti u ovoj državi kad bi DORH uvijek bio tako brz i djelotvoran. Neka počnu od Ćelija...prvog spaljenog hrvatskog sela...zatim Voćin, Lovas.......Molim upućene da objave protiv koga je podignuta optužnica za npr Voćin?

VL
OB
-obrisani-
09:43 16.04.2010.

U hrvatskoj je u Srpskoj agresiji ubijeno 320 djece!!! Kada ćemo vidjeti ikakav napor da se vodi oko njih ,kada ćemo čuti njihova imena i prezimena i vidjeti njihove slike,SENZIBILIZIRAJTE NAS MALO TIME!!! U suprotnom postiže se kontraefekt i sve što ćete dobiti bit će novi zečevi na ražnju.

VL
C1
c11dugi
10:22 16.04.2010.

Kako je kod nas senzacionalizam prisutan i kod ozbiljnih stvari. Kako se bez imalo odgovornosti za pisanu rijeć odmah ide sa provokativnim naslovima KARLOVAČKI SLUČAJ ZEC. Još se ništa ne zna ali već se slažu paralele. U hrvatskoj je ubijenoo i masakrirano toliko hrvata za čiju smrt se ne zna srpski počinitelj ali non stop slušamo o obitelji Zec, Lori, Pakračkoj Poljani ili Selotejpu i Graži,a kad se zbroje sve žrtve iz tih slučajeva, to je ni 1/5 ubijenih u Škabrnji u jednom danu (da podsjetim kako osim Banićke nitko nije odgovarao za taj zloćin). Zar smo svi zaboravili na okus tih vremena na strah i neizvjesnost 1991 na razaranja i smrt i na kraju na prkos, hrabrost i pobjedu hrvatskog čovjeka. Pisati o bilo čemu u Karlovcu,a ne prisjetiti se konteksta onog vremena, svakodnevnog straha i smrti od srpskih komšijskih snajpera, Turnja i silnih granata bačenih na grad i izdvajati samo pojedinačne žrtve dokazujući tobože time kako su sve strane iste je krajnje deplasirano. Ali naj bitnije je imati što više pregleda neke teme jer je time članak uspješniji. Jadno i bijedno

VL
Avatar punkufer
punkufer
12:32 16.04.2010.

Kakve veze ima obitelj Zec s ovim slučajem? (Osim što je i glava kuće Zec bio četnik?) Senzacionalizam i još blaćenja branitelja. Ovo je sramota za Večernji list. Drugo, ako je iz te kuće bačena bomba na naše vojnike onda onda to znači da su ovi unutra neprijateljski vojnici (imali uniforme ili ne) i njihova likvidacija je legitimna ii ne krši odredba ratnog prava. Znači - NEMA ZLOČINA. Samo budala ili netko zlonamjeran će vjerovati iskazu bivšeg četnika danom u Beogradu o našim vonicima! Pa za njih su svi Hrvati zločinci i NARAVNO da daju takve iskaze po srpskim sudovima! Što je s Hrvatima pobijenim U TO ISTO VRIJEME????

VL
SN
snova235
12:33 16.04.2010.

Ja sam jedan od preživjelih sa stratišta u istočnoj slavoniji 1991 god.Za taj zločin nikada nitko nije odgovarao a i nitko o njemu nije puno niti pisao.Rečeno mi je jednom prilikom da šutim o tome jer nije vrijeme da se o tome govori da se ne uzburkaju duhovi jer momentalno radimo na suživotu! \"dobio si mirovinu i što hoćeš još\" tako su me otpravili naši lovci na zločine, sram ih bilo! otkrio sam lokacije gdje su ubijani ljudi, ali dalje nesmijem govorit. I to ti je pravna država, žao mi je što nisam kao neki privilegirani otišao studirat u Prag dok je rat počeo,a ne ,ja uzeo pušku u ruke !

VL
Avatar punkufer
punkufer
12:39 16.04.2010.

Re: strsica - lažeš, praviš se blesava i relativiziraš! Gdje si bila dok je Milošević vrištao i najavljivao ratove govorom na Kosovu 1989.? Namjerno zaboravljaš da je Milošević pokrenuo srpski šovinizam dok su u Hrvatskoj još bili na vlasti komunistii Stojčević i Račan! Njegovi \"mitinzi istine\" su bili predigra ratovima koje su on, JNA i četnici pokrenuli protiv svih drugih naroda u Jugoslaviji. Balvani su se po Hrvatskoj pojavili PRIJE dolaska na vlast Franje Tuđmana i HDZ-a 1990.! Četnički ustanak bi protiv hrvatske države pomognut od Srbije i JNA bio bi pokrenut bez obzira tko bio na čelu Hrvata - zato jer je hrvatska država velikosrbima apriori neprihvatljiva. Sve ratove u Jugoslaviji su započeli Srbi i Srbija. U Hrvatskoj smo imali vanjsku agresiju iz Srbije potpomognutu petom kolonom domaćih Srba. Iz Beograda je 1991. Prva gardijska oklopna divizja JNA išla za Vukovar dok su Beograđani pred tenkove bacali cvijeće uz prijenos na TV-u. Iz Beograda i Srbije su upućivane jedinice JNA, rezervisti i kojekakvi četnici da ubijaju, pale, razaraju i pljačkaju po Hrvatskoj i Bosni. To svatko s imalo mozga zna i u te vaše ciganske lukavosti, laži i podvale vjerujete jedino vi sami.

VL
ST
strsica
02:58 18.04.2010.

Punkufer, onako sam samo letimicno preletjela kroz tvoje Balkansko pisamce, sranje kao i obicno. Ne, na tako nesto ne trosim vrijeme. Broj plusica na moj post govori da ima jos uvijek ljudi koji vole da pricaju o ISTINI i da budu normalni. Takvih kao sto si ti, ima na svakom cosku, drekeci. Mene zanimaju kvalitetni ljudi, ono da ti nije zao popricati sa njima, da se osjecas sretnim i u dusi punim... poslije konverzacije. Bijednika je previse na zalost, ali covjek se nauci da ih udalji. To je zivot. Tek mi tako netko pocne srati ja odmah okrenem drugu stranicu...zivot je prekratak, kaj ne???

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:25 06.05.2010.

Re: strsica - ti i takvi kao ti ne žele znati što ste vi Srbi radili u ratu - tebe ne zanimaju pokolji civila i staraca, bombardiranje gradova i paljenje sela.. Tebe ne zanima što su TVOJI Srbi rezali ljude motornim pilama i sjekli udove sjekirama stracima po \"oslobođenim\" selima.... Ti zaboravljaš da pripadaš narodu koji se na pragu 21. stoljeća iskazao urlikanjem na mitinzima, pljačkom i klanjem, prestankom brijanja i pranja, patentiranjem masovnog silovanje kao taktike terora, otvaranjem konc logore poput Auschwitza, bombardiranjem Dubrovnika itd. Praviš se blesava jer je to lakše nego pogledati istini u oči. Bijedno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.