Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPITIVANJE
Povratak na članak

EK trpi kritike zbog odabira cjepiva

Angelu Merkel njemački mediji kritiziraju zbog činjenice da je odluku o cjepivima prepustila Bruxellesu

Komentari 5

XA
xaron
21:14 03.01.2021.

Nije u potanju količina dostupnog cjepiva, nego logistika koka to sprovodi. To se dešava svida i niko ( nakon 10 mjeseci ) nije spreman. Tako su Englezi obez kedili dovoljne količine cjepiva a nemaju ljude koji če to sprovesti . Javio se veliki broj kvalificiranih dobrovoljaca (doktora, sestara..) ali je birokracija uvela i za njih 21 formular koji trebaju popuniti da ni dobili posao dobrovoljca.

VL
DU
Deleted user
13:28 03.01.2021.

Samo pfizer ima narudžbe za Europske zemlje u vrijednosti 10 milijardi eura

VL
ST
stefj
12:53 03.01.2021.

Kritike su smiješne, budući da najveći utjecaj na odluke EK ima Njemačka. No, kritike za sporost EU institucija imaju smisla. I u ovom slučaju se pokazuje koliko je EU spora i koliko zaostaje za SAD-om i Azijom, a sada i za Vel. Britanijom... Mada cjepivo nije stvar gdje inače treba žuriti, u ovom sadašnjem slučaju, to je pitanje budućnosti EU-a. Par mjeseci dodatnog kašnjenja za SAD-om i Azijom u situaciji kada EU i inače jako zaostaje, čini ogromnu razliku...

VL
DU
Deleted user
20:50 03.01.2021.

Dragi moji evo svjetska zdravstvena organizacija jučer je objavila da su pcr testovi laž gdje ja ta informacija u našim medijima i tko če odgovarati za one kazne za poštene ljude a i uskoro la doktor drosten priznati da je napravio lažne testove

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.