Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri preporuke
Povratak na članak

EK: Reforma školstva je dobra, provedite je

Na mirovinsku reformu i na porez na nekretnine više nemaju primjedbe jer više nisu prioritetne

Komentari 4

BA
bakulušić
13:03 06.06.2019.

Godinama već brojni hrvatski (i jugoslavenski) stručnjaci raspravljaju o reformi školstva i ne mogu usuglasiti mišljenja da bi sad EK zaključila da je reforma dobra i da je treba prihvatiti. Na temelju kojih činjenica njihovi stručnjaci određuju što je to dobro i zbog čega to dobro Hrvatska treba prihvatiti?

VL
DU
Deleted user
13:15 06.06.2019.

Reforma po Divjak....https://narod.hr/hrvatska/dr-sc-sanja-bilac-tekstovi-koje-ministrica-divjak-predlaze-za-lektiru-obiluju-mracnim-pedofilskim-i-pornografskim-sadrzajima?fbclid=IwAR3jwEZ51bul57fxaj9RWRpTm9jOE2D1YCYHd6HoTGcUW3iKP07rPiLHBG0

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
14:02 06.06.2019.

E pa ako EK kaže da je dobra - znači da su u pravu oni koji joj se protive i nalaze joj katastrofalne zamjerke i opravdano se boje za naše buduće naraštaje.

VL
MA
Matrix5
21:43 06.06.2019.

Pojma EU nema kaj je nama dobro nit ih to prevec zanima,njihovi interesi su uglavnom feudalno-kmetski

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.