Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VON DER LEYEN STIŽE U ZAGREB
Povratak na članak

EK odobrio hrvatski Plan oporavka težak 48,7 milijardi kuna

Šefica EK Ursula von der Leyen u četvrtak će u Zagrebu potvrditi Plan, a posjetit će i tvrtku Rimac automobili

Komentari 2

IK
ikbmibm
08:50 07.07.2021.

Respect, Andrej Plenković !

VL
Avatar TEkva
TEkva
10:17 07.07.2021.

pod kojim uvjetima ????? Da se ne zaboravi - HDZ je politicka stranka koja je optužena za korupciju , znaci nisu to nekakve price rekla kazala itd itd , postoji presuda. Moje krhko poznavanje takvih grupacija je jedino usporedivo sa Mafijom , a svi znamo kako uredene države postupaju sa Mafijom. HDZ ima srece što obitavaju i djeluju u Hrvatskoj pa im je samo naplacena kazna za to zlodjelo , da nije tako vec kod donošenja te presude bi bili ugašeni i pritvoreni po zatvorima diljem zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.