Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autocesta
Povratak na članak

EBRD odobrio BiH dodatnih 180 milijuna eura kredita za gradnju koridora 5c

Ovaj kredit trebao bi biti iskorišten za gradnju nešto manje od šesnaest kilometara suvremene prometnice i to dionice autoceste između Zenice i mjesta Nemila u središnjoj Bosni te za tunel kroz planinu Ivan

Komentari 7

TO
TORNADO1
08:19 13.09.2018.

Sto fali Titu 1HGZ? koji je bio Hrvat i zahvaljujući kojem imamo neovisnu HR. On jeste bio neprikosnoveni autoritet i BEZ NJEGOVOG POTIPISA ne bi bilo Ustava iz 1974 a bez tog Ustava ne bi bilo Badinterove komisije sa potvrdom prava na otcjepljenje/ razdruživanje. BEZ TOGA, međunarodno tumačen - Tada bi to bio građanski rat bez prethodnog priznanja i ujedno OTVORENA VRATA MILOŠEVIĆU za uporabu JNA u punom kapacitetu a ne kroz paravojne i lokalne formacije. E što bi tada bilo sa svime... bez prethodnog priznanja nekih država- pitanje je bez odgovora ,ali bi bilo PUNO GORE NEGO JE BILO. Zato ljubi Tita Hrvata i svaku njegovu stopu, pri tome ne moraš voljeti sustav koji je nastao za njegova života, iako je bio manji lopov od većine sadašnjih političara kradljivaca i bogatašina sa jahtma vilama i stotinama milijuna a čija djeca žive i školuju se u luksuzu po inozemstvu.Pmat u glavu a emocije u gu....!

VL
DU
Deleted user
07:32 13.09.2018.

Upravo je to glavni problem bosanske politike jer Hrvatska svim sredstvima želi zaobiči BiH.

VL
TO
TORNADO1
08:26 13.09.2018.

Ah da, koridor 5C, bit će kad lopine u BiH zasuču rukave a ne sa hercegovcima dogovaraju dilove, koliko će kome pripasti u kešu. Sve po onoj hercegovačkoj dogovornoj: "Ako ne može nikako, onda ćemo pošteno".

VL
TT
TTjac
09:59 13.09.2018.

Taj koridor oduzet će dobar dio prometa Dalmatini.

VL
OB
ObrenM
07:02 13.09.2018.

Ovi dobijaju vise novaca nego mi u EU.

VL
Avatar 1HGZ
1HGZ
00:45 13.09.2018.

zar vam nije voljeni tito to izgradio, hebo vas on...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.