Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi investitor stiž
Povratak na članak

E-two-energy kupio 10 hektara zemlje, elektrana gotova do 2013.


Prema najavama, termoelektrana u rodnom Friščićevu mjestu bi mogla otvoriti čak tisuću novih radnih mjesta

Komentari 13

SV
svan
14:43 12.08.2011.

Pa kad krenu učestala oboljenja od karcinoma.Platiti ćemo mi te investicije životima građana.Toliko kapitalnih ulaganju u naš kraj;termoelektrana,regionalno smetište.Zaista se imamo čime pohvaliti.Da je to čemu vredilo ne bi nas zadesilo već bi to netko drugi sebi odvukao.

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
15:35 12.08.2011.

dragi podravci odma da se to zapre. ne treba nam nikaj. nek se krepa ali nebu nitko tu nikaj delal. tak pravi podravec razmišlja i tak mu je. a posle plače i kuka ka mu nikaj nejde. čudim se da to gospon mršić već neje miniral. kaj to tu treba. ak i treba već se bu našlo nekaj zakaj to ne treba....

VL
PO
pobjednik
21:46 12.08.2011.

E dragi moji podravci bojim se da da od te vaše poslovne zone nebu nikaj, to su samo predizborne fore u kojima se obačavaju radna mjesta i blagostanje a nakon izbora i to će biti jedna od desetinu napuštenih zona od koje i neće biti velike koristi do idučih izbora. Zatvorene su mnoge firme sa dugogodišnjom tradicijom u poslovanju jer navodno nisu isplative pa tako bojim se da i ta vaša zona i nebude baš nešto doprinjela osim možda kojeg glasa na izborima.

VL
Avatar tkozna
tkozna
22:20 12.08.2011.

Bude tu gorelo svašta, bude bude. Bute videli. Namesto da nam je HSS dopelao silicijsku dolinu oni nam dopelali spalionicu otpada ( vi to zovite i termoelektranom) bude nam srce i pluča zgorelo za nečiji kapital. Hoćemo silicijsku dolinu a ne smdljivi i otrovni smog!!!

VL
Avatar tkozna
tkozna
09:52 13.08.2011.

Razumijem da je poslovna zona u SPLITU i 10 km od grada, ali u KOPRIVNIČKOM IVANJCU. Ha ha ha. Pa Split ima preko 300.000 stanovnika i luku i privredu i turizam i promet. A sada japa od Ivanjca obečava gigantsku poslovnu zonu. Od toga HSS bu imal koristi a tek pojedinci koji za hektar zemlje (ali samo njih nekoliko) budu dobili 1.00.000kn. No veća je vjerojatnost dobiti milionček na lutriji nego u ovoj izbornoj igrici!

VL
FR
friz
11:45 13.08.2011.

ako si novinar i od toga živiš,onda barem piši istinu!A prije toga provjeri šta si napisao!Friščićevo rodno selo nije Koprivnički Ivanec,nego Podravska Subotica!Toliko o \"profesionalizmu\" novinarkeTihane Hleb!

VL
YO
yocko
18:24 13.08.2011.

a tko to još vjeruje Friščiću ? kako ga nije sram lagati, na prošlim izborima je rekao da če napraviti brzu cestu i drugi kolosjek za vlak pa gdje je to, ja se nisam još vozio po tim novim sestsma možda neznam nać brzu cestu ako se je tko vozio po njoj neka mi ovdje napiše, e sad melje o tolikim radnim mjestima to mora biti stvarno budala tko mu to sve vjeruje.

VL
OB
-obrisani-
15:58 14.08.2011.

Friščić - kralj Elektrana ? Zar nije to ona Konjina,što je preveslala i izdala svoje seljake ?

VL
JU
jura0
11:31 15.08.2011.

ja mislim da vi gospodo živite od zraka i ne radite nista samo filozfirate popušite dvije kutije cigareta na dan i popijete ko zna kolko kava i to vam je isto ko i spalionica

VL
Avatar tkozna
tkozna
12:43 15.08.2011.

jura jura ako je o tvome uskoro niti od zraka ne bumo živjeli,opameti se malo, kaj mislis da ce nam ta spalionica dopustiti živjeti od zraka. Jura beri pamet!

VL
SD
SD
09:05 18.08.2011.

Sve je to lijepo i krasno, samo zašto tako nešto graditi ( ako se uopće završi - kao što bi rekla kerumova sestra - predizborni spin )...Lokacija je nezgodna zbog velike blizine Podravke i Belupa, takvo nešto bi trebalo biti izvan grada.....Nisam bas vidio da su bile rasprave o izboru lokacije...Naravno taj izbor kod nas nebi birali kompetentni stručnjaci, ekolozi, tehnolozi, prometni stručnjaci itd...nego neuki političari

VL
Avatar tkozna
tkozna
09:09 18.08.2011.

Neka netko tko je vidio ovog borca za SELAKE napiše kada ga je vidio da je došao pred seljačke prosvjednike!? Zar su seljački interesi tako mizerni da se njihov tribun poput Tomčića \"bori\" za dobro selaka i njihovu budučnost. Prijeti li nam raspad seljačkih domačinstava i prodaja zemlje strancima. O tome nam naš Joža niš\'\' ne pripoveda on se bavi elektrikom!

VL
SU
suncobran
21:36 20.08.2011.

@Remetinac Friščić je valjda kralj elektrane kad nije uspel biti kralj regionalog otpada i spalionice \"Gunjak\" a posao dodijeljen tvrtki Radnik pa kaj vam nije ništa sumljivo da Habijanec otpušta radnike nezna kam sa dividendom ali ostali rade na minimalcu sem toga su koalicijski partneri i največe poslove dobijaju oni ali zato uvozna radna snaga ima zaduženje da sa gradilišta maknu i prodavaju materijal od železa,crijepa,cigle itd. ali oni koji su na crkavici moraju šuteti a oni koji kradu imaju odrešene ruke zašto je nedugo istjerani iz njemačke i dali se zna u RH šta su njihove inspekcije donele riješenje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.