Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJICA U BIJEGU

Dvostruko ubojstvo u Beču: U stanu pronađene mrtva majka i 13-godišnja kći

German police secures the Cologne cathedral
Thilo Schmuelgen/REUTERS
23.02.2024.
u 14:09

Prema ozljedama na tijelima 51-godišnjakinje i njene 13-godišnje kćeri kriminalisti polaze od sumnje da je riječ o dvostrukom ubojstvu. Počinitelj je navodno u bijegu i za njim se traga.

Pozivajući se na policijske izvore, gotovo svi austrijski mediji danas prijepodne objavili su vijest o dvostrukom ubojstvu u Beču. Riječ je o 51-godišnjoj majci i njenoj 13-godišnjoj kćeri. Prema prvim policijskim informacijama s lica mjesta, riječ je o ubojstvu.

Nakon što je jutros jedan član obitelji ubijenih žrtava alarmirao policiju da je zabrinut za svoju kćer i unuku koja danas nije došla u školu, policija je odmah izašla na teren u nasilno otvorila vrata stana u trećem bečkom stambenom okrugu Landstrasse, gdje je našla na jezoviti prizor: dva beživotna ženska tijela.

Prema ozljedama na tijelima 51-godišnjakinje i njene 13-godišnje kćeri kriminalisti polaze od sumnje da je riječ o dvostrukom ubojstvu. Počinitelj je navodno u bijegu i za njim se traga.

Ured za borbu protiv kriminala pokrajine i grada Beča pokrenuo je istragu, navode mediji, uz opasku kako je istraga proširena i na obiteljski krug kako bi se što prije rasvijetlio stravičan zločin i našao počinitelj.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

PR
primarijus
09:43 24.02.2024.

Za ovo sam dobio žuti karton. Hvala intelektualni proleteri. "Jeste li se zabunili oko geografije? Pa ovo nije vijest iz Kragujevca"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije