Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠAN ZLOČIN

Pronađeno raskomadano tijelo Srbina u Beču: 'S vrata im je bilo jasno da se dogodio zločin'

Foto: pixabay
23.02.2024.
u 10:22

U stanu je pronađena i kompletna oprema za rezanje, ali i za čišćenje.

Srpski državljanin, čiji identitet u ovom trenutku nije poznat, pronađen je mrtav u stanu u Beču, a njegovo je tijelo bilo unakaženo, piše Kurir. Tijelo muškarca pronađeno je u poodmakloj fazi raspadanja, a navodno je u kadi pronađen trup, dok su ruke i noge pronađene u drugim prostorijama stana.

– Policija je u stan došla zbog prijave da se u njemu proizvodi marihuana. U potrazi za drogom, inspektori su upali u stan. U njemu nije bilo nikoga, a marihuana je zaista i pronađena. Međutim, osim droge nađen je i leš muškarca – kaže izvor Kurira i dodaje da je inspektorima još s vrata bilo jasno da se u stanu dogodio zločin.

– Čim su kročili u stan, ugledali su dijelove ljudskog tijela. Daljim pretresom u kupaonici je pronađen trup, s velikim rezom na vratu – dodaje izvor.

U stanu je pronađena i kompletna oprema za rezanje, ali i za čišćenje. Vjeruje se kako su ubojice namjeravale tijelo raskomadati i riješiti ga se, ali nešto se dogodilo zbog čega su počinitelji pobjegli. Inače, u stanu su pronađeni dokumenti trojice Srba koji su sa šireg beogradskog i srpskog područja.

FOTOGALERIJA Rat u Ukrajini

1/17
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
12:37 23.02.2024.

Zvijeri nista drugo, slične stvari su i u voćinu radili . Upravo zbog toga moramo imati moćnu vojsku s jakim ofanzivnim sposobnostima koja će ove sotone uništavat daleko u svojim jazbinama .

Avatar barba_arba
barba_arba
14:54 23.02.2024.

Pa kako znate da je Serbin, po boji kože?

LE
LeXXus
12:43 23.02.2024.

Zasto bi nas zanimalo sto pise kurir?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije