Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM PONUDA

Dvostruka akcija: Čitaj premium za 4 kn tjedno i Hrvatska lutrija nagradit će te s bonusom od 15 kuna za Eurojackpot

19.03.2022.
u 18:29

Hrvatska će lutrija nagraditi sa bonusom od 15 kuna za Eurojackpot dok će Večernji list novim korisnicima umanjiti redovnu cijenu sa 299 na 199 kuna za godišnju pretplatu

Večernji list i Hrvatska lutrija su za sve nove Premium pretplatnike pripremili sjajnu i to dvostruku akciju. Svi koji u razdoblju od 20. do 26. ožujka uzmu godišnju pretplatu na Premium sadržaj Večernjeg lista, Hrvatska će lutrija nagraditi sa bonusom od 15 kuna za Eurojackpot dok će Večernji list novim korisnicima umanjiti redovnu cijenu sa 299 na 199 kuna za godišnju pretplatu.

To znači da će čitatelji Večernjeg lista platiti manje od 4 kune tjedno za neograničeni pristup svom digitalnom sadržaju na portalu, a pruža im se mogućnost i za fantastični dobitak na Eurojackpotu.

Najbolji Večernjakovi autori za Premium analiziraju svjetsku krizu, posljedice rusko-ukrajinskog sukoba na svijet, ali i svakodnevicu života u Hrvatskoj.

Naši analitičari ekskluzivno za premium rubriku prvi donose reakcije hrvatske vlasti i njihov odgovor na ukrajinsku krizu te analiziraju posljednje vijesti s bojišnice i geostrateške poteze Vladimira Putina i saveznika sa Zapada.

Javljamo se ekskluzivno iz Bruxellesa, najopširnije od svih medija u Hrvatskoj pišemo o stanju u susjednim zemljama te izvještavamo o stanju na zapadnom Balkanu, uz niz stručnih analiza i reakcija nakon najnovijih preokreta. Donosimo velike priče, intervjue i duge reportaže iz područja gorućih sukoba i svjetskih događaja te analiziramo najnovija postignuća iz znanosti i tehnologije. 

Pročitajte više OVDJE. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije