Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM PONUDA

Još samo danas kupi godišnju pretplatu na Premium i za tri kune tjedno čitaj dubinske analize o ratu u Europi

15.03.2022.
u 16:35

U ponoć je krenula nova akcija Večernjeg lista u kojem smo ponovno snizili cijene godišnje pretplate na naš ekskluzivni Premium sadržaj.

U ponoć je krenula nova akcija Večernjeg lista u kojem smo ponovno snizili cijene godišnje pretplate na naš ekskluzivni premium sadržaj.

Dok u Europi bjesni rat, reporteri Večernjeg lista javljaju se iz Ukrajine, a u premiumu možete čitati njihove ekskluzivne priče i pogledati videoreportaže o stanju u ratnom pogođenoj zemlji, izjave stanovnika koji pokušavaju napustiti ratnu zonu, ali i slike vojnika i običnih ljudi koji su ostali braniti svoj dom.

Naši analitičari ekskluzivno za premium rubriku prvi donose reakcije hrvatske vlasti i njihov odgovor na ukrajinsku krizu te analiziraju posljednje vijesti s bojišnice i geostrateške poteze Vladimira Putina i saveznika sa Zapada. Javljamo se ekskluzivno iz Bruxellesa te najopširnije od svih medija u Hrvatskoj pišemo o stanju u susjednim zemljama te izvještavamo o stanju na zapadnom Balkanu, uz niz stručnih analiza i reakcija nakon najnovijih preokreta. Donosimo velike priče, intervjue i duge reportaže iz područja gorućih sukoba i svjetskih događaja te analiziramo najnovija postignuća iz znanosti i tehnologije.

Sadržaj s potpisom i svjetski dokumentarni hitovi

Samo u premiumu Večernjeg lista ekskluzivno možete pogledati dokumentarne hitove najboljih svjetskih redatelja, poput Vitalija Manskija i njegova provokativnog filma "Rodbina" koji pokazuje što su rat i propaganda u Ukrajini napravili običnim ljudima. 



U premiumu Večernjeg lista od sutra možete čitati i ekskluzivni materijal iz specijala Večernjeg lista "Ukrajina – borba za slobodu" koji izlazi u nedjelju uz tiskano izdanje Večernjeg.

O krvavom Putinovu ratu, njegovoj refleksiji na Hrvatsku i zapadni Balkan te o povijesti konflikta rusko-ukrajinskih odnosa za premium pišu naši autori i analitičari Denis Romac, Davor Ivanković, Sandra Veljković, Hassan Haidar Diab, Elvis Sprečić, Petra Balija, Filip Katanić, Zoran Vitas, Mario Werhas, Marinko Jurasić, Renata Rašović, Tomislav Krasnec, Mateja Šobak, Dea Redžić, Branimir Bradarić, Dino Brumec, Darko Pavičić, Milena Zajović, Tia Špero, Marin Miletić i drugi. 

Iskoristite ponudu do 15. ožujka i pratite najtočnije analize o ratnom stanju i dnevnoj politici 

Na stranicama Večernjeg lista – u našem tiskanom te na web izdanju – vijesti od opće društvene važnosti i dalje su besplatne te dostupne svima, dok premium korisnici imaju niz pogodnosti te im se nudi dubinski pogled na aktualnosti u svijetu i zemlji. To je sadržaj za sve one koji žele znati više o gorućim temama iz svjetske i domaće politike, kulture i društva te dobiti pogled iza kulisa globalne scene.

Premium godišnju pretplatu koja vrijedi 299 kuna do 15. ožujka možete kupiti po cijeni od 149 kuna, dok korisnicima koji žele prijeći na digitalno izdanje nudimo e-novine + godišnju pretplatu za premium sadržaj za 459 kuna.

Ponudu možete pogledati OVDJE.

Primajte newsletter s vijestima koje ste propustili i preporukama naših urednika 

Premium sadržaj nudi vam nekoliko dobrih opcija:

  • neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju 
  • minimalan prikaz oglasa 
  • posebno uređenu rubriku za pretplatnike
  • redovni newsletter.

Ako ste poslovni korisnik i želite kupiti više pretplata odjednom, molimo vas da nam se javite na premium@vecernji.net. Na stranici kupi premium možete naći i odgovore na najčešća pitanja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije