Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

Dvojici 19-godišnjaka koji su pretukli studenta određeno mjesec dana istražnog zatvora

tučnjava
Foto: ilustracija
12.10.2015.
u 11:18

Sudac je prihvatio i odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke kao i od ponavljanja kaznenog djela

U Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku ispitana su dvojica 19-godišnjaka koja su u petak u Šibeniku pretukli 19-godišnjeg studenta.

Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici oko 12.00 sati 9. listopada 2015. u Šibeniku, Trg Andrije Hebranga bb; nakon što su u jednom lokalu prijetili oštećeniku (1996.) i izazivali ga na tuču; kada je oštećenik izišao iz lokala, zajednički i dogovorno, s ciljem da ga teško tjelesno ozljede, sustigli ga kod ugla zgrade, verbalno napali, a zatim ga snažno udarili šakom u glavu. Zbog tog udarca oštećenik je pao na pod i zadobio osobito teške tjelesne ozljede glave zbog kojih mu je život doveden u opasnost tako da je nakon operativnog zahvata hospitaliziran u KBC Split. Nakon ispitivanja osumnjičenika, ovo državno odvjetništvo donijelo je rješenje o provođenju istrage i sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku podnijelo prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika, što je sudac prihvatio i odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke kao i od ponavljanja kaznenog djela, doznaje se iz priopćenja MORH-a.

>> Mladića na cijelu noć zarobili u automobilu

Ključne riječi

Komentara 14

RO
robertbruckner
11:37 12.10.2015.

to je srannje, pretuci njih, inace cemo na zadnje doci tamo gdje su ludi svabe danas, ili kako je pisao najtirazniji njemacki BILD: kod nas u njemackoj jedno ubojstvo ili zivot covjeka vrijedi u prosjeku (vjerovali ili ne) 2.3 godine bajbuka ilji cuze.

PU
Pukovnik10
11:42 12.10.2015.

sve je kriv sustav,neće im biti ništa.Treba im vratiti istom mjerom pa ako ih to ne spametuje,ne vidim riješenje.

DU
Deleted user
13:44 12.10.2015.

Bilo čiji da jesu ova dva huligana pa bili i Papa Franjini samo je jedan zakon..oko za oko zub za zub. To je pravda, sve drugo je sprdnja sa žrtvom i ljudskim zakonom uopče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije