Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolijali delikventi

Mladića na cijelu noć zarobili u automobilu

uhićenje
Foto: Duško Jaramaz/PIXSEL
26.09.2015.
u 09:31

Trojica mladih razbojnika nisu se zaustavila samo na krađama, provalama i iznudama, nego su taksistu palicama slomili noge

Razbojstva, teške krađe, provale u kuće, prijetnje, iznude...

Dio je to bogatog opusa kaznenih djela koje je tročlana banda u kojoj su se nalazila dvojica maloljetnika i P. G. (19) u protekle dvije godine činila na području Zagreba. Policija im je nedavno stala na kraj, i to nakon što su počinili čak 55 kaznenih djela u kojima su se domogli 158.000 kuna. Na kraj 19-godišnjaku stali su nakon što je on 27. srpnja u automobilu doslovce zarobio jednog maloljetnika te ga u vozilu držao cijelu noć.

Prijetio mu je i derao se na njega, pustivši ga tek ujutro, ali idućih dana nastavio ga je iznuđivati, a od njega je gotovo svakodnevno uzimao novac i cigarete, u čemu je imao pomoć jednog maloljetnika. O drskosti, ali i okrutnosti mladih razbojnika govori i činjenica da se nisu zaustavljali samo na krađama i razbojstvima, već su u listopadu prošle godine palicama pretukli taksista, a potom mu i razbili automobil.

Sve je počelo nakon što su P. G. i njegov prijatelj odbili taksistu platiti vožnju, a P. G. je prema taksistu bacio kovanicu od pedeset lipa i izašao iz vozila. Idući dan taksist je naišao na tog istog mladića i prepoznao ga kao stranku koja nije platila vožnju, pa je inzistirao da dobije svojih sedamdeset kuna. Novac nije dobio, a dvojcu očito isfrustriranom zbog njegova inzistiranja to je bio okidač da ga druge večeri dočekaju u Dankovečkoj ulici i premlate palicama, pri čemu su mu slomili nogu na više mjesta.

>>Srušili mladića (18) i ukrali mu bicikl vrijedan 4000 kuna

>>Prometni policajac, konobar i poštar pet mjeseci planirali oružanu pljačku pošte

Komentara 4

PU
pulizg
10:29 26.09.2015.

takvih je sve vise

ZA
zambezi
14:25 26.09.2015.

Sve sto je on ucinio drugima,uciniti i njemu. I onda ga poslat 20 godina da kopa kanale za navodnjavanje po Slavoniji.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
14:27 26.09.2015.

Pustit će ih Sud. To su dobri klinci. Samo su se šalili. Neće više. Časna pionirska ;(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije