Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena prijava

Dvojica Slovenaca pretukli i teško ozlijedili mladiće na plaži kod Zrća

Dalibor Urukalovic/PIXSELL/Ilustracija
12.07.2021.
u 10:01

Obojica su privedeni u prostorije policije, te se protiv njih nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva državljanina Slovenije u dobi od 20-godina koje se sumnjiči za tešku tjelesnu ozljedu. Naime, obojicu se sumnjiči da su u subotu u ranojutarnjim satima na plaži u Kolanu fizički napali dvojicu 22-godišnjaka te ih pritom teže ozlijedili. 

Obojica su privedeni u prostorije policije, te se protiv njih nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede. Doznajemo da se sukob dogodio na plaži kod Zrća i da ozlijeđeni imaju frakture nosa. 

Ključne riječi

Komentara 13

ST
stefj
10:22 12.07.2021.

To su oni Slovenci koji se odazivaju na Suljo i Slobodan...

CE
Cekercina
10:12 12.07.2021.

na "plazi" u Kolanu? Kolan je u sredini otoka Paga... nema nikakav doticaj s morem LOL

JO
JosefKa
10:46 12.07.2021.

Slovenci??? Pretukli??? Otkad? Pa njima se redovito dijeli cvrge. Kad je netko cuo da je Slovenac nekog pretukao ili da je ispricao nesto smijesno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije