Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje kutli
Povratak na članak

Dvojica se opravdala bolešću, treći zatražio azil u Sloveniji

Optužene se tereti da su Slobodnu Dalmaciju oštetili za 21 milijun kuna, a optužnica je podignuta još 2005. godine.

Komentari 4

MM
Mladen Miletić
15:58 03.05.2010.

Optužene se tereti da su Slobodnu Dalmaciju oštetili za 21 milijun kuna, a optužnica je podignuta davne 2005. godine. Za koje magare je optužnica davne godine. Procesi obični pišljivi koje bi portiri riješili za 20 minuta se vode 10-15 godina.. PITANJE Zašto bi kao portiri budale završili neki posao za 20 minuta; kada ga možete slobodno i da nitko nesmije ni da pisne ili pita nešto ljepo mogli rastegnuti 15 godina ? Samo jedean jedini razlog ? Molim nadnaravno nema ga ! Nema ni ZAKONA da mora biti riješeno Ljepo je imati posao do mirovene a i ostaviti svojoj djeci i generaciji poslje da \"radi\" !

VL
MM
Mladen Miletić
16:03 03.05.2010.

Naivni i jadni neznalice vjeruju kako bi oni sudili i presudili, ljude lopiče pozatvarali i onda sjedili i gledali tupo u prazni prostor dok kriminalci ne iziuđu van za 10 ili 20 godina ! Pametni to ne prakticiraju sa pametnimm kriminalcima. Jedino kad susjed susjeda za zemlju ili kravu odere po čelenki sa sjekirom onda se sudi i presudi .. Iako su suci krivi nisu riješpili spor čekali presudu oštečenoga da bi potom njega zatvorili kao krivca ! U 80-90% sporova !

VL
JA
jacica
19:48 03.05.2010.

možda ljudi nemaju dopunsko osiguranje, jadnici ovaj jedan ima vrtoglavicu

VL
JA
jacica
19:51 03.05.2010.

a ovaj prvi toliko pije da ima giht

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.